Book nu

Ny direktør til Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference


Vi er glade for at meddele, at Nicklas Ottosson Kanstrup er tiltrådt som ny direktør for Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference i Ebberup pr. 1. januar 2024. Hotellets nye direktør har bred erfaring og et grønt mindset. Derfor er vi overbeviste om, at Nicklas Ottosson Kanstrup er den rette person til at føre Gl. Avernæs videre mod nye højder og fortsætte med at udvikle den stærke arv efter hotellets tidligere direktør Morten Grimsgaard.

Nicklas Ottosson Kanstrup har en solid baggrund inden for F&B og hotelbranchen og kommer senest fra en stilling hos Givskud Zoo. Han har desuden mange års erfaring fra steder som Nimb og Meyers. Vi er sikre på, at hans ledelsesmæssige kompetencer og passion for service og gæstfrihed vil bidrage til, at han og personalet fortsat vil give hotellets gæster den bedste oplevelse.
"Jeg glæder mig til at være direktør for et hotel, der arbejder ambitiøst og målrettet med bæredygtighed. Jeg vil arbejde aktivt for, at Sinatur fortsat er frontløbere i både ansvarlig drift og unikke gæsteoplevelser," fortæller Nicklas Ottosson Kanstrup.

I sin nye rolle som direktør for Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, ønsker Nicklas Ottosson Kanstrup at fortsætte udviklingen af hotellets unikke tilgang til gæstfrihed og bæredygtighed.
”Som direktør for Gl. Avernæs fokuserer jeg fortsat på udvikling af hotellets stærke teamånd, der sikrer en både professionel og personlig gæsteoplevelse. Derudover vil jeg fortsætte arbejdet med, at Gl. Avernæs får et stadig mere selvforsynende køkken, der blandt andet skal bidrage til, at vores drift bliver 100 % affaldsfri, og vi bliver klimapositive i 2030”
Privat er Nicklas Ottosson Kanstrup bosat i Vejle sammen med sin ægtefælle, Kasper Kanstrup, og deres to børn, Alma og Theodor, på henholdsvis 5 og 7 år.
 
Vi glæder os til det fremtidige samarbejde og byder Nicklas Ottosson Kanstrup hjertelig velkommen i Sinatur-familien.
 
For yderligere information, kontakt venligst:

Claus Nielsen Direktør på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
T.: 4595 4465
E.: clni@sinatur.dk