Book nu

Fra grøn bevidsthed til vilde eventyr


Naturen, nærvær og en grøn bevidsthed er et centralt omdrejningspunkt for Sinatur Hotel & Konference. Reservetjener ved Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, Anna Grud Henriksen, og hendes kæreste, Siriusmanden Anders Brix Hauser, kaster sig med disse værdier ud i et år med fire store eventyr under titlen ”Langt Ude - Et år på Eventyr”. 


Projektet starter i juli, hvor Anna og Anders ror Danmark rundt i kajak for at, opleve landets kyster og sætte fokus på naturen omkring os. Herefter cykler parret Europa tyndt for at udleve udtrykket ”alle veje fører til Rom” og vise, hvor mangfoldigt vores kontinent er. Til februar drager de til Svalbard, som er et af de steder på kloden, klimaforandringerne har den største effekt. De vil her gå Spitsbergen rundt på ski - en 100 dage lang ekspedition - og bevidne, hvor storslået og sårbar den arktiske natur er. Til sidst vil de vandre på tværs af det nordlige Skandinavien i sommeren 2024 og omfavne vores nabolandes store vildmarker. 


Sinatur Hotel & Konference er med på hele den lange færd, og med i rygsækkene har Anna og Anders en række af Sinaturs grønne værdier. På deres eventyr vil de i bogstavelig forstand leve på naturens præmisser og af egen kraft bevæge sig gennem store landområder og efterlade så små aftryk som muligt. De søger eventyret, mødet med nye mennesker og den enorme stilhed og nærvær, naturen gemmer på. Et af deres helt store ønsker er at vise, at man ikke behøver rejse til den anden ende af verden for at få store natur- og kulturoplevelser, men at man med nysgerrighed og tilstedeværelse kan få mange oplevelser i og omkring vores eget land. 
Anna og Anders er drevet af en stor portion udlængsel og kærlighed til naturen, og sammen med Sinatur Hotel & Konference, håber de, at flere får øjnene op for vigtigheden af den natur, der omgiver os alle.


Du kan følge med i projektet gennem Sinatur Hotel & Konference og Langt Ude -  Et år på Eventyr og få inspiration til selv at få mere glæde af naturen og høre mere om, hvordan du kan kombinere en bæredygtig livsstil med et ønske om at opdage verden.

 


For mere information kontakt: 

Mille S. Olsson
Salgs- og Marketingchef
T: 2025 5561
E: miol@sinatur.dk