Book nu

Danmarks nok mindste cykelløb, men vi har høje ambitioner om at støtte en god sag!


For tiende år i træk samlede Soroptimist International Vejle penge ind til skolemad til børn i Burkina Faso. Projektet er en del af Stop Sult Fonden og FNs fødevareprograms indsamling. Sinatur Hotel & Konference er for tredje år i træk også en del af det ambitiøse humanitære projekt.


I 7 dage cyklede medlemmer af Soroptimister International Vejle Danmark rundt, hvor de fik selskab af både lokale soroptimister og andre, der ønskede at støtte indsamlingen, undervejs på de enkelte etaper.

Jo flere deltagere, jo større donation

Sinatur donerede 100 kr. for hver person, der tilmeldte sig eventen og cyklede med på en valgfri strækning på en af etaperne til eller fra Sinatur-hotellerne. Kirsten Secher Villumsen, direktør for Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference siger;


”I Sinatur var vi glade for igen i år at være en del af Moving the World sammen med Soroptimist International. - Det giver mening at være med i et projekt, der understøtter andre menneskers muligheder for at få en bedre hverdag. I Sinatur arbejder vi netop med vores samfundsambition hvor
vi tager et socialt ansvar for andre mennesker.” ”Vi er også glade for at kunne fortælle, at vi i år donerer 20.500 kr. til skolemad til børn i Burkina Faso, hvilket vi er meget stolte af.”

1.200 km rundt i landet
Etapen fra Storebælt Sinatur Hotel & Konference fandt sted den 15. august, og dagen efter nåede cyklisterne frem til Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. Derefter gik turen mod Jylland til Skarrildhus, inden de nåede i mål på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference den 21. august.

Et skridt mod en bæredygtig udvikling
At støtte sagen giver ekstra god mening for Sinatur-hotellerne. Sinatur arbejder aktivt med alle FN's verdensmål for bæredygtig udvikling og er også ejet af
Danmarks Lærerforening, hvorfor det giver god mening at bidrage til dette projekt. Ofte bliver verdensmålene udelukkende set i en klima-kontekst, men det er meget mere end det. Hjælpen til Burkina Faso understøtter bl.a. det 4. verdensmål, som handler om at sikre alle adgang til kvalitetsuddannelse.


Yderligere information, kontakt venligst:
Kirsten Secher Villumsen, Direktør for Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
Tlf: 97196233
Mail: kisv@sinatur.dk

Om Soroptimisterne
Soroptimist International er en verdensomspændende organisation af kvinder i erhverv, der arbejder for at fremme menneskerettigheder og kvinders status. Navnet Soroptimist stammer fra latin: Sorores ad optimum. Det betyder ”Søstre, som vil det bedste”. På verdensplan er der ca. 75.000 medlemmer i mere end 3.000 klubber fordelt på 122 lande. Bare i Danmark findes der 56 klubber.

Læs mere om Soroptimisterne her: www.soroptimist-danmark.dk/

Download pressemedelelsen her