Book nu

Sinatur giver naturen tilbage: “Vi har ikke brug for en kedelig græsplæne”


Hotel Storebælt tager den 21. marts 2022 første spadestik til en biodiversitetspark. Det er den anden park hotelkæden Sinatur Hotel og Konference lægger an til.

“Vi har ikke behov for at have en kedelig græsplæne, vi vil hellere have et område, som er vild natur,” siger direktør på Sinatur Hotel Storebælt ved Nyborg på Fyn, Louise Hauge Gliese.

Sinatur har gennem de senere år taget store landvindinger, når det handler om at gøre hotel- og konferencekæden med seks hoteller i Danmark bæredygtig. Det har blandt andet betydet flere bæredygtighedscertificeringer, lokale partnerskaber, gæster der inspireres til at tage naturen med ind i møderne og ikke mindst et engageret medarbejderkorps, som konstant uddannes til at arbejde mere bæredygtigt og ansvarligt.

Nu tager hotel- og konferencekæden så endnu et stort spadestik i pagt med naturen, når de den 21. marts 2022 begynder at omdanne plænerne foran Hotel Storebælt til vild natur.

“Vi gør som naturen siger og den siger, at vi skal lade den gro vildt. Og så har Nyborg Kommune en mission om at skabe miljøer for sommerfugle og det vil vi gerne støtte op om,” siger Louise Hauge Gliese.

I maj åbner den første biodiversitetspark på Sinatur Hotel Gl. Avernæs i det Sydfynske. Parkerne skal være en integreret del af opholdet på hotellet med blomster, pollen, insekter og bier. Det er på Hotel Storebælt særligt de flyvende insekter, der skal have gode kår i biodiversitetsparken.

“Det bliver et ekstra gode for vores gæster, men også for naturen. Vi går fra en kedelig græsplæne til vild natur. Det kan kun blive en bedre oplevelse for såvel insekter som vores gæster,” siger Louise Hauge Gliese.

For yderligere information kontakt: Direktør Storebælt Sinatur Hotel & Konference Louise Hauge Gliese Mobil: +45 4240 3961 Mail: lhgl@sinatur.dk Læs mere om

Sinaturs samfundsambition her