Book nu

Ny direktør på Haraldskær Sinatur & Konference


Der sker store ting på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference. Ikke alene er hotellet netop blevet ombygget for 30 millioner kroner - men der er også rokeret rundt i toppen af ledelsen. 

Hotelchef Hasse Bonde-Sterup har taget skridtet fuldt ud og overtager direktørstolen på Haraldskær Sinatur i de naturskønne omgivelser ved Vejle.

Det er ikke nyt for Hasse Bonde-Sterup at sidde i direktørstolen, han har nemlig fungeret som daglig leder for hotellet og sørget for, at de mange konferencegæster i hverdagene og leisure-gæster i weekenden, har fået den bedste oplevelse.

Hasse Bonde-Sterup har drevet den gamle herregaard i samarbejde med direktør Christina Nielsen, som også er direktør for søsterhotellet Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart.

På Haraldskær har de netop gennemgået en større ombygning og nu ser den nye direktør frem til at kunne byde indenfor i mere moderne faciliteter på den gamle herregård, der blev bygget i 1434.

Mens der har været masser af charme i bygningerne, har det knebet lidt med pladsen. Indtil nu, hvor der er kommet mere plads i køkkenet og til de spisende gæster. Og ikke mindst, er der også blevet plads til et vinloft, med et bredt udvalg af vin fra de europæiske vinmarker.

Og Hasse Bonde-Sterup glæder sig til at byde endnu flere gæster indenfor på Haraldskær.

“Jeg har jo været med til at bygge Haraldskær op, og det er stadig de samme værdier, som vi vil møde gæsterne med. Jeg er meget glad og stolt over at være en del af Sinatur. Vi har et fantastisk hold her på Haraldskær og nu har vi også rammerne til at højne kvaliteten endnu mere. Så vi kan se frem til et Haraldskær med pil op,” siger Hasse Bonde-Sterup.

Hasse Bonde-Sterup har været leder i hotelbranchen siden 1994. Han begyndte sin karriere på Hotel Koldingfjord, men har været ansat på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference siden 2015. Først som restaurantchef og siden 2021 som hotelchef.

Privat er Hasse Bonde-Sterup bosat i Kolding, gift med Mai-Britt Kruse Bonde-Sterup og sammen har de datteren Alea på 11 år.

 

For mere information kontakt:

Hasse Bonde-Sterup
Direktør

T: +45 7649 6000
E: habo@sinatur.dk

Læs mere om Sinatur og vores samfundsambition om at drive hotel på naturens præmisser her