Book nu

Nu åbner Sinatur den første biodiversitetspark


31. maj åbner Sinatur Hotel og Konference første biodiversitetspark på Gl. Avernæs på Fyn.

Naturen kræver tålmodighed. Men nu kan vi endelig invitere indenfor i vores biodiversitetspark på Gl. Avernæs. Parken blev etableret for et år siden, og er nu klar til at tage imod og inspirere til oplevelser i - og med - naturen.

Parken er en videreudvikling af Sinatur-kædens stærke bæredygtighedsprofil, med ambitionen om at ‘drive hotel som naturen ville gøre det’. Og med biodiversitetsparken rykker naturen endnu længere ind i driften af hotellet. For ikke nok med, at der er skønne naturoplevelser og inspiration til Gl. Avernæs’ gæster, så bliver det også et sted, hvor kokkene kan hente råvarer til restauranten. Dermed får vi endnu et vigtigt element i en af Sinaturs målsætninger om at servere mere bæredygtige menuer til vores gæster.

På åbningsdagen vil du også kunne møde hele planteriget, når Økologisk Landsforening og Landbrug og Fødevarer inviterer til et møde med frugterne, grøntsagerne, kornet, bælgplanterne og meget mere. Så der bliver rigeligt at smage på for dig, der er økologisk producenter eller udvikler og tilbereder måltider og produkter fra hele planteriget - eller bare har lyst til at få pirret sanserne. Så vær med, når vi præsenterer det bedste fra naturen til øjne, sanser og ikke mindst smagsløg.

Det hele sker tirsdag den 31. maj kl. 15.15 på Gl. Avernæs

Borgmester Søren Steen Andersen vil stå for den officielle åbning med efterfølgende forfriskning og rundvisning i parken.

For yderligere information kontakt:

Morten Grimsgaard Direktør/General manager på Gl. Avernæs
Mail: MG@sinatur.dk
Mobil: +45 4011 3987
Adr: Helnæsvej 9, 5631 Ebberup