Book nu

Hold dit bryllup i Jylland i naturskønne omgivelser


Jyllands natur er helt særlig. Derfor er to af Sinatur-hotellerne placeret dér, hvor der er udsigt til flere af Jyllands naturlige - og ganske unikke - facetter. Så hvorfor ikke vælge Sinatur Hotel & Konference, når I skal giftes? Her kan I skræddersy brylluppet, så jeres dag bliver ganske særlig. Naturligvis.

Læs om vores to venues, hvor I kan holde bryllup i Jylland. 

Et bryllup i Jylland, der er skræddersyet til jer

 

Jeres bryllup skal være perfekt, og der skal hverken kunne sættes en finger på maden, udsigten eller servicen. Derfor sørger Sinatur Hotel & Konference for, at det lykkelige brudepar kan skræddersy dagen, præcis som de vil.

Når I holder jeres bryllup i Jylland på et af Sinatur Hotel & Konferences hoteller, kan I være sikre på at få en uforglemmelig dag på et skønt sted i fantastiske rammer, der passer perfekt til jer. Her kan I både blive viet på brolagte gårdspladser, i smukke historiske kældre, langs betagende å-bredder og i fornemme stuer. 

Hos Sinatur Hotel & Konference bestemmer I altid hvilke smukke omgivelser, der skal udgøre rammen til jeres kærlighedsfest.

Ådal idyl eller overdådig naturpark til jeres bryllup i Jylland?

Den skønneste udsigt kan have mange forskellige facetter hos Sinatur Hotel & Konference. Blandt andet kan det være naturskønne omgivelser med rislende åer eller grønne, blomstrende marker, så langt øjet rækker. Det kan også være herskabelige stuer med højt til loftet og kig til smuk natur.

Hos os kan jeres bryllup foregå i smukke naturomgivelser - både udendørs og indendørs. Læs mere om vores to jyske hoteller, og vælg de rammer, der passer til jer.

Skarrildhus: Vielsen i første parket til å og eng

Det skarlagensrøde hotel, Skarrildhus, er en smuk udsigt i sig selv. Her henleder bygningens smukke ydre tankerne til eksotiske himmelstrøg og varme temperaturer. Og lige så malerisk hotellet ser ud i den blomstrende, danske sommer, lige så magisk og kontrastfyldt fremstår det mod den hvide sne og efterårets brændte farver. 

På Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference kan I holde bryllup i nogle af Jyllands mest hjertevindende omgivelser med fantastisk udsigt. I vil kunne holde bryllupsfest til den lyse morgen i den grønne park, danse kærligheden ind i hotellets idylliske sale og starte første dag ud som nygifte midt på den jyske hede.

Bryllup på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference giver mange muligheder. Både når det gælder den perfekte lokation og den perfekte menu. Og begge er indbegrebet af naturlig perfektion. Blandt andet vil I og jeres gæster kunne sætte tænderne i et prisvindende madkoncept, der består af lokale råvarer i sæson og bæredygtig tilberedning. Således vil jeres bryllup få den perfekte ramme af gourmet - på naturens præmisser. Det vil blive helt specielt. 

Haraldskær: Romantiske bindingsværker som kulisse

Hvid er brylluppets farve. Så på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference vil jeres bryllup blive set i det helt rigtige skær - hele festen igennem. Haraldskær Sinatur Hotel & Konference er nemlig en smuk, naturhvid herregård, der ligger midt i bakket, grøn natur. Her vil jeres kærlighedsfest komme i fokus og således kunne få det smukkeste kulisse med fantastisk udsigt over Vejle Ådal.

Når brylluppet holdes på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, vil I befinde jer i et af Jyllands mest naturlige rum for kærligheden. Her er naturen nemlig at finde både udenfor og indeni. Hotellets naturskønne omgivelser er både uberørte og idylliske, mens maden, som de mange gæster smager på, består af et bæredygtigt madkoncept, der båder har dine smagsløg og naturens velbefindende i fokus.

Bryllup i Jylland med smukke omgivelser og grønne tilgange


I forbindelse med et bryllup er der mange ting, der skal være styr på. Hos Sinatur Hotel & Konference ved vi, hvor vigtigt det er, at alle præferencer bliver hørt. Derfor sørger vi for, at jeres bryllup finder sted i unikke og trygge rammer.

Med et bryllup hos Sinatur Hotel & Konference kan det kommende brudepar være sikre på, at forberedelserne såvel som selve dagen går som smurt. 

  • Du kan læse mere om vores bæredygtige madkoncept her, og hvordan vi får noget helt særlig ud af egnens friske råvarer
  • Skal I holde bryllupsfest på Fyn? Så har Sinatur Hotel & Konference også tre enestående hoteller på Danmarks tredjestørste ø med samme grønne tilgang og romantiske rammer
  • På Sjælland kan jeres hjerter smedes sammen på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, der sørger for perfekte setup til en kærlighedsfest midt i den sjællandske natur

Kontakt os for at høre mere om, at afholde bryllup på Sinatur

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur til dig snarest muligt. 

Kontakt os

(Angiv gerne, hvor mange personer I er, og evt. ønsker til dato.)