Book nu

Selskabslokaler med overnatning i Jylland


Har du en drøm om at lade selskaber samles, minder bestå og drømme vokse i rammerne fra naturens præmisser? Så tag et kig på Sinaturs to jyske hoteller. Her kan du leje selskabslokaler i både Haraldskærs historiske herregård og indenfor Skarrildhus’ rødgyldne murer. På begge jyske hoteller er der nemlig rum til både at trække stikket og samle folk fra nær og fjern i langstrakte lokaler samt nyde mageløs mad og overdådig overnatning

Hold din næste fest midt i den jyske natur

Tag en dyb indånding, og lad åens rislen samt træernes brise fylde dig med energi. Her, midt i den jyske natur, kan hotellerne nemlig give en helt ny kraft til hverdagens vinkler. Så hvorfor ikke holde din næste fest eller arrangement i de energigivende rammer? Hos både Skarrildhus og Haraldskær er det muligt at samle både store og små selskaber til fest og overnatning i de særprægede lokaler, der alle ligger med kig til diverse facetter af den danske natur.

Naturskønne omgivelser

Du og dine gæster kan blandt andet nyde spadsereture i frodige blomsterparker, dyppe fødderne i det friske åløb og lade skovens fagre træer agere bagtæppe for den næste komsammen. For selvom Haraldskær og Skarrildhus er to forskellige hoteller, så har de dét tilfælles, at de begge befinder sig i naturskønne omgivelser, der kan skabe de mest særprægede rammer for dig og dine festgæster.

Haraldskærs herskabelige festlokaler

Haraldskær kan du åbne selskabslokalets dører til maleriske rammer, der har historie helt tilbage fra 1434. Her på den herskabelige herregård kan du derfor holde fester og arrangementer i hvælvede kældre og romantiske lokaler, hvor dine gæster vil sidde til bords med selve den danske historie.

Derudover vil et arrangement på Haraldskær give dig og dine gæster en madoplevelse, I sent vil glemme. Når I booker selskabslokaler i Jylland gennem Sinatur, er I nemlig sikret kompromisløs mad lavet på Vejles lokale råvarer. Den unikke menu kan derfor både fascinere gæster til bryllupper, fødselsdage og mange af livets andre fejringer.

Gå naturligt til ro

Mulighederne for overnatning på Haraldskær er overdådige - ligesom hotellets lokaler og madoplevelser. Her vil smukke, nyrenoverede værelser afslutte festen på de mest drømmende manerer. Der er blandt andet bløde dyner, charmerende udtryk og kig til den idylliske omkringliggende natur. Det er rammer, som dine overnattende gæster sent vil glemme.

Se vores værelser på Haraldskær

Skarrildhus’ fortryllende faciliteter

Bag Skarrildhus’ rødgyldne murer finder du festlokaler i rustikke udtryk, der kan udgøre et mageløst og betagende bagtæpper til alt fra store forsamler til et intimt bryllup. Hele hotellet omfavnes samtidig af en brolagt gård og frodig park, der vil give din fest små romantiske anstrøg, der hinter til Morten Korchs filmklassikere.

Udover ikoniske rammer - både bagved og udenfor hotellets ruder - vil et festlokale på Skarrildhus også byde på mad i særklasse med op til otte retter. Her får du udsøgt mad, der er lavet udelukkende på dine og naturens præmisser. Uden grøn mad og god drikke, duer helten nemlig ikke på Skarrildhus.

Drømmende overnatning

På Hotel Haraldskær kan dine overnattende gæster fra brylluppet, fødselsdagen eller hvilken som helst anden fejring gå til ro i elegante og harmoniske rum. Her finder I nemt plads til søvnen med naturen som jeres nærmeste nabo. Det, mener vi, giver de bedste rammer til at overnatte i og til at fordøje alle indtrykkene fra den naturskønne fest i Jylland.

Se vores værelser på Skarrildhus

Kontakt os for at høre mere om at afholde selskaber i det jyske

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur til dig snarest muligt. 

Kontakt os

(Angiv gerne, hvor mange personer I er, og evt. ønsker til dato.)