Book nu

Vi har det hele


På Storebælt i Nyborg kan du opleve bølger, bro og bælt fra nærmeste hold, for hotellet ligger bogstaveligt talt på stranden. Storebælts bredder indbyder til fordybelse, gåture og masser af frisk luft. Du kan også nyde udsigten over Danmarks største bygningsværk, Storebæltsbroen eller tage på udflugt til Sprogø.

Et besøg hos os forener det bedste, Østfyn har at byde på, når det gælder praktik, komfort og kulinariske oplevelser. Vi ligger midt i landet - lige ved både tog- og motorvejsnet, så vejen hertil er aldrig uoverskueligt lang, uanset om I kommer fra øst eller vest.

Nyborg

Nyborg by er vokset op omkring det mere end 800 år gamle slot, Nyborg Slot. Her blev Danmarks første grundlov underskrevet i det, der dengang var Danmarks hovedstad. 

I dag er der fuld af liv i Nyborgs mange små gågader i centrum mellem Nyborg Slot og Vor Frue kirke. Gå på opdagelse i byen og oplev de mange små hyggelige gågader, hvor du finder alt fra gallerier og lokalt kunsthåndværk til moderne shoppingmuligheder. 

Oplevelser i Nyborg

Afstand: 5 min. i bil

Afstand: 35 min. i bil

Egeskov Slot

Egeskov Slot byder på eventyrlige oplevelser for alle aldre, og slottet fra 1500-tallet emmer af historie. Kombinér besøget med et ophold på Storebælt.

Egeskov har noget for hele familien. Oplev Danmarks smukkeste have med den magiske Legeskov og labyrint og indimellem er der udstillinger med veteranbiler, -motorcykler og -fly. Her er masser af forskellige sanseindtryk, så her kan du nemt bruge hele dagen. Slottet er desuden én af Europas bedst bevarede vandborge og ligger idyllisk placeret i en park, som har vundet adskillige havepriser.

Oplev Egeskov

Nyborg Destilleri

Besøg Nyborg Destilleri og få en sanseoplevelse. De laver både whiskey, rom, snaps/akvavit og brændevin på frugt fra Fyn og viser gerne deres destilleri frem og fortæller historier omkring fremstillingen lige fra råvarer til færdig brændevin.

Om du er til rundvisninger eller restaurantbesøg, skal Nyborg Destilleri nok sørge for, at du og dine smagsløg vil blive forkælet. De over 100 år gamle og smukke bygninger er et besøg værd i sig selv.

Oplev Nyborg Destilleri

Afstand: 5 minutter i bil

Afstand: 25 min. i bil

H.C. Andersen i Odense

Tag en halv eller en hel dag til Odense, hvor du - blandt meget andet - kan gå i fodsporet af H. C. Andersen. Tag selv på opdagelse i den skønne by, eller book en guidet tur, hvor du kan opleve de ikoniske steder, der inspirederede den store digter: H. C. Andersen Museum, H.C. Andersens hus fødehjem og H. C. Andersens Barndomshjem. Odense byder på eventyr og historiske attraktioner, der henvender sig til store som små.

Gå i H. C. Andersens fodspor

Fortidsminder

Danmarks gamle knudepunkt og hovedstad har et væld af historiske monumenter og fortidsminder, der bestemt er et besøg værd, hvis du skal udforske Danmarkshistorien.

For at nævne nogle få har vi nær Lindeskov et stort antal bevarede fortidsminder; 7 dysser og 1 jættestue. Nord for Lykkesholm Dalen ligger en stribe langdysser heriblandt Danmarks længste langdysse. Kun 7 minutter fra hotellet ligger en af Danmarks højeste vindmøller, Dyrehave Mølle fra 1858 som måler 25 meter og 7 etager. I Hesselager, 20 minutter væk, ligger Damestenen - Danmarks største sten! Alle historiske attraktioner er nogle helt særlige oplevelser hver især.
 

Oplev Nyborgs fortidsminder

Afstand: 25 min. i bil

Afstand: 16 min. i bil

Gårdbutikker

I Nyborg og på Østfyn finder du unikke og lokale gårdbutikker med Fyns friskeste råvarer som grøntsager, friskbagt brød, kød fra egen avl, hjemmebrygget øl og lokalproduceret vin.

Besøg blandt andet  nogle af vores skønne lokale leverandører, der leverer råvarer til vores restaurant, som Rosilde Højgård, der leverer geniale grøntsager, og Ørbæk Bryggeri der leverer smagfulde øl.

Oplev Østfyns gårdbutikker

Nyborg Slot

Et besøg på Nyborg Slot, byder på en spændende historie om Danmarks første hovedstad og om konger, krig og magt og ikke mindst Nyborgs betydning på grund af den meget strategiske placering. 

Slottet er pt. lukket pga. restaurering og åbner igen slut 2027/start 2028. Du kan følge hele slotsprojektet i den opstillede formidlingspavillion, som er åben for både besøgende og grupper.  

Oplev Nyborg Slot

Afstand: 30 min. på gåben

Beliggenhed på kortet

Storebælt Sinatur Hotel & Konference er beliggende midt i Danmark. Hotellet ligger lige ud til Storebælt og stadig kun få hunderede meter fra motorvej E45 og 1,2 kilometer fra Nyborg Station. 

Besøg storslåede Storebælt

Møder og konferencer
Tlf.: +45 6531 4002 / E-mail: stc@sinatur.dk
 
Værelser eller ophold
Book hotelophold