Book nu
Vores beliggenhed

Vi har det hele

På Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg kan du opleve bølger, bro og bælt fra nærmeste hold, for hotellet ligger bogstaveligt talt på stranden. Storebælts bredder indbyder til fordybelse, gåture og masser af frisk luft. Du kan også nyde udsigten over Danmarks største bygningsværk, Storebæltsbroen eller tage på udflugt til Sprogø.

Et besøg hos os forener det bedste, Østfyn har at byde på, når det gælder praktik, komfort og kulinariske oplevelser. Vi ligger midt i landet - lige ved både tog- og motorvejsnet, så vejen hertil er aldrig uoverskueligt lang, uanset om I kommer fra øst eller vest.

 

 

Læs mere
Booking af møder og konferencer
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
6531 4002
E-mail: stc@sinatur.dk
Booking af værelser eller ophold

Danmarks Riges hjerte

Nyborg by er vokset op omkring det mere end 800 år gamle slot, Nyborg Slot. Her blev Danmarks første grundlov underskrevet i det, der dengang var Danmarks hovedstad. 

I dag er der fuld af liv i Nyborgs mange små gågader i centrum mellem Nyborg Slot og Vor Frue kirke. Gå på opdagelse i byen og oplev de mange små hyggelige gågader, hvor du finder alt fra gallerier og lokalt kunsthåndværk til moderne shoppingmuligheder. 

Egeskov Slot

Egeskov Slot byder på eventyrlige oplevelser for alle aldre, og slottet fra 1500-tallet emmer af historie. Kombinér besøget med et ophold på Storebælt Sinatur Hotel & Konference.

Nyborg Destilleri

Besøg Nyborg Destilleri og få en sanseoplevelse. De laver både whiskey, rom, snaps/akvavit og brændevin på frugt fra Fyn og viser gerne deres destilleri frem og fortæller historier omkring fremstillingen lige fra råvarer til færdig brændevin.

Nyborg Slot

Et besøg på Nyborg Slot, byder på en spændende historie om Danmarks første hovedstad og om konger, krig og magt og ikke mindst Nyborgs betydning på grund af den meget strategiske placering. 

Slottet er pt. lukket pga. restaurering og åbner igen i 2021. Du kan følge hele slotsprojektet i den opstillede formidlingspavillion, som er åben for både besøgende og grupper.  

Beliggenhed på kortet

Storebælt Sinatur Hotel & Konference er beliggende midt i Danmark. Hotellet ligger lige ud til Storebælt og stadig kun få hunderede meter fra motorvej E45 og 1,2 kilometer fra Nyborg Station.