Book nu

Find vej under Tour de France


Verdens største cykelløb – og en af verdens største sportsbegivenheder kommer til Nyborg og det betyder, at det kan være svært at finde vej til hotellet. 

Se neden for, hvordan du hurtigst kommer til og fra hotellet.

Find vej

Når Touren kommer til Nyborg den 2. juli 2022 betyder det vejlukninger og meget trafik i og omkring byen.

Indtil dagen, vil man stadig kunne komme rundt i det meste af byen og på selve dagen bliver vejene omkring hotellet; Storebæltsvej, Østerøvej og Hjejlevej lukket.

Storebæltsbroen lukkes helt (i begge retninger) mellem kl. 13 og 18 og det betyder yderligere trafikbelastning og kø. Vi anbefaler, at man ankommer til Nyborg dagen før eller alternativt så tidligt som overhoved muligt den 2. juli, for at undgå at blive fanget i kø på vejnettet. 

Rent praktisk betyder det, at området på og omkring Østerøvej vil være berørt af, at Østerøvej lukkes fra den 2. juli kl. 04-21. Du kan hele dagen køre ud via Østerøvej mod Christianlundsvej. På selve dagen vil motorvejsafkørsel 44 og 45 vil være lukket.

Sinaturs gæster

Ankommer du til hotellet fra Sjælland kan du benytte afkørsel 46 (44 og 45 er lukket). Gæster fra Fyn/Jylland kan benytte afkørsel 46 og køre ind af Odensevej (Fynsvej er lukket) eller alternativt benytte landevejsnettet.

Ved afspæringen på Østerøvej/Christianlundsvej er det muligt for Sinaturs gæster at blive lukket igennem med et gyldigt parkeringsbevis. Parkeringsbeviset fremsendes i ugen op til. Alle gæster på hotellet har mulighed for parkering. 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte hotellet.

 

Prøv Tour-menuen på Storebælt Sinatur den 1. og 2. juli
Læs mere og book bord her

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Østerøvej 121
5800 Nyborg
Tlf.: +45 6531 4002
E-mail: stc@sinatur.dk