Book nu

De er Sinatur


På Sinatur er vi meget ambitiøse, når det kommer til at passe på naturen. Derfor er det omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Men som enhver god leder ved, går en virksomheds succes gennem medarbejderne. På Sinatur er det også i høj grad medarbejderne, der sikrer, at Sinaturs ansvarlighedsstrategi lever og hele tiden udvikles i alle hjørner af de seks hoteller - lige fra reception til housekeeping. Men hvem er Sinaturs medarbejdere og hvad giver dem arbejdsglæde? Gennem en række medarbejderportrætter fortæller vi om de mennesker, der hver dag er med til at gøre Sinatur til en af Danmarks mest ansvarlige hotelkæder og som sikrer, at vores ambitioner rykker sig fra tanke til handling.

Mød Birgit Iversen - husalf og stolt af at være i en virksomhed, der passer på naturen

Som souschef i housekeeping på Sinatur Storebælt står Birgit for alt fra rengøring til opvask og pasning af hotellets planter. Hun beskriver sig selv som lidt af en husalf. Det har hun været i 10 år nu og hun er stadig fuld af glæde, når hun går på arbejde. For som hun siger: “Det er dejligt at være på en arbejdsplads, der passer på naturen og ikke bare hælder en masse kemikalier ud i kloakken.” 

Læs mere

Mød Emil Brun - der koordinerer, planlægger og sørger for, at gæsterne får det bedste ophold

Emil Brun er receptions- og konferencekoordinator i Sinatur Frederiksdal. Han har været en del af Sinatur Hotel & Konference i fem år og noget af det, der har overrasket ham mest er hvor seriøs og ambitiøs Sinatur er omkring at have en positiv indvirkning på verden. Det inspirerer ham, når han hver dag sørger for, at konferencegæsterne får den bedste oplevelse på hotellet. 

Læs mere

Mød restaurant- og køkkenchef Simone Falk - der er stolt over at kunne drive hotel med god samvittighed over for naturen

Simones job er, at sørge for glade gæster og glade kollegaer. Det har det været siden hun som 16-årig begyndte som kokkeelev. Siden blev hun udlært tjener og stille og roligt har hun arbejdet sig op. Nu ti år senere er hun chef for både køkken og restaurant. Men selvom hun har avanceret hurtigt, har hun hele tiden følt sig tryg, for hvert skridt hun har taget, har hun fået mulighed for at udvikle sine kompetencer. 

Læs mere

Mød Dorthe Madsen - helårsbader og ansvarlig for det kolde køkken

Dorthe Madsen har været i køkkenet på Sinatur Gl. Avernæs i 26 år og kender hver en afkrog af hotellet. Hun står for den kolde del af køkkenet, hvor hun hver dag vrider hjernen for at finde på lækre retter til morgenmad og frokost. Retter der både gør gæsterne glade og minimerer madspildet. 

Læs mere

Mød Nils Lauritzen - havemand og ‘det store dyr i haven’ på Sinatur Storebælt

Biodiversitet betyder, at der skal være plads til alle slags dyr. Både insekter og større dyr. For som Nils siger: "Hvis jeg var en hest, ville jeg skrabe huller i jorden, hvor der kan vokse blomster. Det er sådan, det foregår i naturen". Og det er det, Nils sørger for - som ‘det store dyr i haven’ - nemlig at gøre plads og grave huller, så der kan komme andre dyr og planter til. For det hele hænger sammen - og det ved Nils, for han har ansvaret for Storebælt Sinatur Hotel & Konferences nyanlagte biodiversitetspark. 

Læs mere

I Sinatur har vi etableret vores helt eget ambassadørkorps af medarbejdere, der skal skal være med til at sikre, at vi når vores ambitiøse 2030-mål og lever op til vores samfundsambition.
Læs mere om ambassadørkorpset her