Book nu

Velkommen til restaurant No. 73


Til alle dem, der elsker god mad og uforglemmelige smagsoplevelser. I Sixtus Sinatur Hotel & Konferences smukke lokaler, findes en ny kulinarisk perle, med den samme smukke udsigt over Fænøsund: Restaurant No. 73. Her kan man forvente en gastronomisk rejse, hvor lokale råvarer bliver håndteret med omhu og passion.

På No. 73 mødes tradition og innovation i en symfoni af lokale retter, der indfanger essensen af sæsonen. De dygtige kokke kombinerer det bedste fra det traditionelle og det nyskabende, for at skabe en unik spiseoplevelse.

"Vi har endelig åbnet dørene op til vores nye restaurant. No. 73 - og det har vi glædet os til. På No. 73 kan man opleve ærlig og velsmagende mad og selvfølgelig med en høj service. Når man besøger restauranten kan man vælge mellem en 6 eller 12 retters menu. Når man besøger os vil man opleve, at vi har et stort fokus på det nære, sæsonerne og bæredygtigheden - og selvfølgelig krydret med en hel masse kærlighed. Hos os har hver en ingrediens har en historie og den glæder vi os til at fortælle alle vores gæster om", fortæller F&B chef, Simone Falk.

Kom forbi restauranten og lad jer forføre, af den hyggelige atmosfære og forkæl jeres smagsløg med enestående kulinariske kreationer. Restaurant No. 73 er det nye sted at være for madelskere, og vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig gastronomisk rejse.