Book nu

Idylliske festlokaler på Sjælland


Mangler du de perfekte rammer til din næste fest på Sjælland? Så bør du overveje festlokalerne på Hotel Frederiksdal, som smukt indbyder til mindeværdige oplever. Her ligger de gode egenskaber klar som perler på en snor: Rummene er rummelige, maden er mesterlig og manererne er i den grad miljøvenlige – på den festlige måde, selvfølgelig. Hold derfor din næste fest på Sinaturs Hotel Frederiksdal, hvor du kan samle venner og familie til en festperle midt mellem å, skov og sø. 

Læs mere om Frederiksdal

Gå altid over åen efter fest

Lige ved kanten af den sjællandske Mølleå er det idylliske Hotel Frederiksdal placeret. Her er du sikret festlige rammer med plads til 150 spisende på den rustikke restaurant og i hotellets største festlokale. På Hotel Frederiksdal er der således god plads til en stemningsfuld fest i første parket til både Mølleåen, Furesøen og Bagsværd Sø. 

I restaurantens lyse lokaler går du derfor aldrig forgæves efter en fest. Her står personalet – tjener såvel som kokke – klar til at invitere indenfor til store natur- og smagsoplevelser. Uanset om det er fødselsdag, bryllup, konfirmation, julefrokost eller en helt femte fest, så serverer vi altid smagfulde retter fra lokalområdet. Det er nemlig altid os selv, der går ud og finder alle råvarerne til maden. På den måde kan vi sørge for, at både vi og maden er nærværende til jeres fest. 

Se mere om vores restaurant og selskaber her

Lad vinen gå ind

På Hotel Frederiksdal kan I også benytte den hyggelige vinkælder som festlokale. Her, mellem dybrøde vine og boblende champagner, kan I fejre livets mange aspekter. Hvad med at markere kærligheden i vinkælderens hyggelige hjørner? Fejre fødselsdagen blandt franske vine? Eller skåle med kollegerne i en anderledes og hyggelig kulisse. På Hotel Frederiksdal kan I nemlig sidde til bords med vinene. Findes der en bedre og mere festlig sidemand?

Fest med overnatning

Hos Hotel Frederiksdal behøver I ikke holde igen med hverken festivitas eller føde. Her kan I feste til i segner og gå omkuld på en af vores idylliske hotelværelser. Vi har 60 værelser med 117 sengepladser i alt, som alle er indrettet i skønne, lyse nuancer. Her tør vi godt sige, at afslapningen hurtigt og naturligt indfinder sig, da din nærmeste nabo er naturens stille ro.

På Hotel Frederiksdal har vi både enkeltværelser, twin-værelser, superior dobbeltværelser og luksus dobbeltværrelse – og så er morgenmaden altid inkluderet i dit ophold. Til en god fest på Hotel Frederiksdal kan der således også høre en uforglemmelig og naturtro nat. Din fest bør jo afsluttes med maner, naturligvis.

Læs mere om vores værelser her

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Dine præferencer