Book nu

Danish Travel Awards 2018

Sinatur er i top 5


Vi løb af sted med en fornem top 5 placering i kategorien Bedste Hotelkæde, da STANDBY.dk onsdag aften hyldede den danske rejsebranche til prisuddelingen Danish Travel Awards 2018 i Cirkusbygningen.

Foto: Mickael Stub

Branchefolk bestemte

Kåringen af årets bedste hotelkæde foregik live i Cirkusbygningen, hvor 350 branchefolk fra den danske rejsebranche stemte Arp-Hansen ind på en flot førsteplads. Selvom det ikke lykkedes at vinde, glæder vi os over at være nomineret af en professionel ekspertjury og udvalgt af Epinions Danmarkspanel som en af de fem bedste hotelkæder i Danmark.

Vi er stolte

Med blot seks hoteller er vi en forholdsvis lille aktør i den danske hotelbranche. Derfor er vi særligt stolte af, at de 2.000 helt almindelige danskere i Epinions Danmarkspanel udvalgte os til deres top 5 i en hård konkurrence blandt fagjuryens 16 udvalgte hotelkæder, der ligesom os fokuserer på et højt serviceniveau, kvalitet og gastronomi.

Vores 6 hoteller

Bæredygtigt arbejde

Vi har arbejdet med bæredygtighed, genanvendelse af affald, økologi, råvarer fra lokale producenter og miljørigtig energi i kraft af egne solcelleparker og vindmøller i mange år. I de senere år er vi blevet dygtigere til at fortælle om og involvere vores gæster i arbejdet med at skabe en mere bæredygtig verden. Det tror vi, har smittet af i afstemningen om årets bedste hotelkæde.

Mere grøn energi

Natur, nærvær og gastronomi gør foreskellen

Vores hjerter banker især for natur, nærvær og gastronomi, og selvom Danmarkspanelets afstemning ikke specifikt peger på årsagen til den fornemme top 5 placering, er vi ikke i tvivl om, at vores fokus på bæredygtighed, kvalitet, nærvær og en gastronomi båret af råvarer fra lokale producenter har smittet af i afstemningen.

Vores økologiske profil

Sådan opnåede vi en top 5 placering

1. En professionel fagjury nominerede 16 danske hotelkæder i kategorien Bedste Hotelkæde

2. Danmarkspanelet, som består af 2.000 repræsentative danskere, stemte Sinatur i top 5

3. Kåringen af vinderen fandt sted live i Cirkusbygningen, hvor 350 branchefolk stemte

Top 5 i kategorien Bedste Hotelkæde

- Arp-Hansen (Vinder)

- Sinatur Hotel & Konference

- Scandic

- Small Danish Hotels

- ​Radisson

Årets vindere

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os. For spørgsmål omkring Danish Travel Award kontakt direktør ved Haraldskær Sinatur Hotel & Konference Kari Brandsgård på 2337 4016 eller kari@sinatur.dk.

Vores hoteller

Vi kan give jer en uforglemmelig arbejdsdag midt i naturen - hvad end I er en håndfuld eller hundredvis af deltagere. Vi tilbyder alt fra dagsmøder, heldagsmøder, døgnmøder og møder, der strækker sig over flere dage. Hvert hotel tilbyder en unik oplevelse. Her kan du klikke dig videre og se, hvad du kan forvente af jeres næste møde eller konference.