Book nu

Forkælelsesophold

Fordi hver dag er forkælelsesdag

Stik af fra hverdagen og søg ly i vores idylliske rammer på Skarrildhus, hvor vi står klar til at forkæle jer med kulinariske oplevelser, smuk natur og en service i særklasse. 

Pris pr. person fra kr. 1.225,-


Forkælelsesophold

Det får du:

  • Kaffe og kage ved ankomst
  • 3-retters middag i hotellets restaurant
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad med hjemmelavede specialiteter

Tilbuddet kan anvendes alle ugens dage.
Pris pr. person fra kr. 1.225,-

Ved overnatning fra lørdag-søndag er der et tillæg på 100 kr. pr. person.

Book dit ophold her

Kærlighed til mad

Vores køkken er drevet af en kærlighed til mad, en respekt for håndværket og et indgående kendskab til egnen.Vores kokke tilbringer nemlig en god del af arbejdsdagen i skoven, på heden og hos de lokale producenter, hvor de henter de allerbedste råvarer med hjem i køkkenet. Det er heldigvis ikke svært at finde fremragende fødevarer på vores kanter, og vi har et netværk af fantastiske leverandører lige på vores dørtrin, der hver dag leverer friske varer til os.

Det gør, at det er alt andet end ligegyldig mad, vi sender ud af køkkenet. Vi har nemlig smagen af den jyske hede på vores tallerkener, og den er intet mindre end fremragende.

Smukke omgivelser

Vores bygninger giver intime rammer, mens omgivelserne er helt og aldeles enestående. Vi ligger omgivet af gamle træer, og hotellets have er et stort parkanlæg, hvor Karstoft Å sniger sig igennem, inden den slutter sig til Skjern Å et par hundrede meter herfra. Her er fred og ro, og du får en flora og fauna lige uden for døren, du ikke finder andre steder.

Hyggelige værelser

Vores værelser veksler i både størrelser, indretning og stil og byder på noget udover det sædvanlige. Flere af dem har en enestående udsigt over vores smukke park og grønne områder. 

Gastronomi i særklasse

Glæd dig til at nyde gastronomiske oplevelser i særklasse i vores hyggelige restaurant. Vores madkoncept er båret af den bæredygtige tanke, og centreret omkring lokale og økologiske råvarer i sæson, som vi får fra vores fantastiske netværk af lokale leverandører.