Book nu

Weekendophold

Man kan også holde weekend på en hverdag

Tilbring en weekend eller en hverdag på den jyske hede, hvor du med ro i sindet kan trække stikket og hengive dig til de vigtige ting i tilværelsen, mens vi sørger for fantastisk mad og fortryllende rammer. Skarrildhus ligger tæt på Herning og spændende attraktioner, men langt væk fra trængsel og larm. 

Pris pr. person fra kr. 998,-


Det får du

  • Snacks & 3 serveringer
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad med hjemmelavede specialiteter

Weekendtilbuddet kan anvendes alle ugens dage.
Pris pr. person fra kr. 998,-

 

Book dit ophold her

Kærlighed til mad

Vores køkken er drevet af en kærlighed til mad, en respekt for håndværket og et indgående kendskab til egnen.Vores kokke tilbringer nemlig en god del af arbejdsdagen i skoven, på heden og hos de lokale producenter, hvor de henter de allerbedste råvarer med hjem i køkkenet. Det er heldigvis ikke svært at finde fremragende fødevarer på vores kanter, og vi har et netværk af fantastiske leverandører lige på vores dørtrin, der hver dag leverer friske varer til os.

Det gør, at det er alt andet end ligegyldig mad, vi sender ud af køkkenet. Vi har nemlig smagen af den jyske hede på vores tallerkener, og den er intet mindre end fremragende.

Smukke stunder

De herskabelige bygninger bryder det grønne landskab med sine rødlige farver, og det svært ikke at lade sig forføre af det smukke hotel. Hyggelige gårdhaver, lyse stuer og komfortable værelser byder dig velkommen, når du checker ind på Skarrildhus, og vi garanterer en weekend fuld af smukke stunder.

Intime rammer

Vores bygninger veksler mellem at byde på storladne og intime rammer, mens omgivelserne er helt og aldeles enestående. Vi ligger omgivet af gamle træer, og hotellets have er et stort parkanlæg, hvor Karstoft Å sniger sig igennem, inden den slutter sig til Skjern Å et par hundrede meter herfra. Her er fred og ro, og du får en flora og fauna lige uden for døren, du ikke finder andre steder.