Menu
da
en
Skarrildhus
Et åndehul i den skønneste park
Lad omgivelserne forstyrre
og få nye perspektiver på dine møder
Hoteller
Hotellerne
Tag et pusterum
Book et ophold nu
Forplejning

Vi går op i din forplejning

Det er svært at undgå, at dine deltageres tanker på et tidspunkt begynder at kredse om den kommende frokost. Det er kun godt, for vi er sikre på, at I bliver glade, når smagen af den jyske hede breder sig i frokostpausen.

I Sinatur er vi drevet af bæredygtighedstanken i alt, hvad vi foretager os. Det betyder, at vi har et bronzemærke i økologi, at vi er aktive i kampen mod madspild, og at vi vores mad i videst muligt omfang bliver lavet af lokale råvarer i sæson. Især det sidstnævnte har stor betydning, for det er nemlig de lokale særpræg og nærværet til råvarerne, der gør spiseoplevelsen på Skarrildhus unik.

Svampeplukning ved Skarrlidhus

Hos os kan du nemt støde på vores kokke udenfor køkkenet, for de er altid på jagt efter det bedste, haven, skoven, heden, stalden og marken kan tilbyde. Det betyder også, at vi med vilde svampe, egen honning, hjemmebrygget øl, grønt fra haven og lokale udskæringer i verdensklasse altid kan tilbyde store og unikke oplevelser på tallerkenerne.

På Skarrildhus kan vi holde din konference, dit heldagsmøde, dit døgnmøde eller dagsmøde. Ja, uanset hvilket møde, du kunne tænke dig at holde, er vi lydhør. Ring, skriv, eller kig forbi til en uforpligtende kop kaffe, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.

Start planlægningen af dit møde - kontakt os her

(Indtast det tlf nummer vi kan fange dig på)
(Skriv din besked her)