Book nu

Forplejning

Vi går op i din forplejning


Det er svært at undgå, at dine deltageres tanker på et tidspunkt begynder at kredse om den kommende frokost. Det er kun godt, for vi er sikre på, at I bliver glade, når smagen af den jyske hede breder sig i frokostpausen.

I Sinatur er vi drevet af bæredygtighedstanken i alt, hvad vi foretager os. Det betyder blandt andet, at økologi er høj-priortet, at vi er aktive i kampen mod madspild, og at vores mad i videst muligt omfang bliver lavet af lokale råvarer i sæson. Især det sidstnævnte har stor betydning, for det er nemlig de lokale særpræg og nærværet til råvarerne, der gør spiseoplevelsen på Skarrildhus unik.

Seriøs økologi

Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, som vi er stolte af at have i vores køkken.

Vidste du, at økologi også er bæredygtigt og hjælper med løsninger for klimaet? Det er blandt andet fordi, økologiske landmænd har større græsmarker og bruger mindre gødning. Vi laver alt ud fra en tanke om bæredygtighed. Hvilket betyder, at vi har et seriøst fokus på at undgå madspild, at vi altid laver maden af lokale råvarer, og at vi bruger de råvarer, som er i sæson, og at vores leverandører er økologiske.

Læs mere om vores økologiske profil
 

På jagt efter det bedste

Hos os kan du nemt støde på vores kokke uden for køkkenet, for de er altid på jagt efter det bedste, haven, skoven, heden, stalden og marken kan tilbyde. Det er vores madkoncept, og det betyder også, at vi med vilde svampe, egen honning, hjemmebrygget øl, grønt fra haven og lokale udskæringer i verdensklasse altid kan byde på store og unikke oplevelser på tallerkenerne.

På Skarrildhus kan vi holde din konference, dit heldagsmøde, dit døgnmøde eller dagsmøde. Ja, uanset hvilket møde, du kunne tænke dig at holde, er vi lydhør. Ring, skriv, eller kig forbi til en uforpligtende kop kaffe, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.