Book nu

Kærlighedsfest på Sydfyn


Lad brudesløret feje henover den brolagte gårdsplads i skæret fra morgensolens stråler, og slut dagen af med en magisk brudevals i forgrunden til fynske bindingsværker. Her mellem pudsede tårne og fynsk øhav ligger Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, hvor selv de mest romantiske drømme kan blive til virkelighed. Når I holder bryllup her, er I placeret midt i den fynske natur med udsigt til park, skov, strand og vand - nogle af landets mest prægtige og kærlighedsfulde omgivelser. Intet mindre kan gøre det, når jeres store dag skal fejres.

Udendørs vielse i parken på Gl. Avernæs

På Gl. Avernæs danner naturen en komplet ramme om jeres unikke bryllup, og derfor kan både vielsen, festen og den efterfølgende nat finde sted midt på Sydfyn. Den store, smukke park ved hotellet er eksempelvis skræddersyet til nærværende bryllupsceremonier, hvor I kan give hinanden et uforglemmeligt ja. Gl. Avernæs er meget mere end bare en bryllupslokation: Det er en nærværende instans, der sørger for, at I kan slænge jer på den lyserøde sky og give jer fuldkommen hen til hinanden på jeres dag. 

Smag på naturen

Den smukke, omkringliggende natur er en vigtig del af hverdagens magi. Den fynske omegn inddrages så meget som muligt i hotellets daglige drift, hvor den blandt andet dikterer menukortet. Her bliver Fyn serveret på en nærværende og lokal tallerken fuld af gode, økologiske råvarer.

De friske råvarer fra Assens og omegn sørger for at give jer en unik madoplevelse - uanset om I ønsker traditionelle kuverter, plantebaserede veganske retter eller andre unikke serveringer. Vores naturlige tilgang til kompromisløs mad har givet os Det Økologiske Spisemærke i sølv samt den eftertragtede Kursuslex Award for "Bedste Madkoncept 2019". Netop derfor kan Gl. Avernæs og de naturlige, gastronomiske rammer kun sætte prikken over i'et på jeres kærlighedsdag.

Bryllup med overnatningsmuligheder

Efter en eventyrlig dag med kærligheden i fokus, er det også vigtigt at kunne trække sig tilbage til fredfyldte rammer, hvor tiden kan stå stille, og minderne kan nydes. Under Gl. Avernæs’ gamle bindingsværker er det muligt at indlogere både jer og jeres gæster på hyggelige, harmoniske værelser med hjertevarm atmosfære.

Der står naturligvis en charmerende og romantisk brudesuite klar til jer med tilstødende påklædningsværelse. Her kan søvnen indhylle jer i et drømmende net, alt imens naturen vogter lige udenfor vinduet. Og når gardinerne trækkes fra dagen efter, kan I alle nyde den idylliske udsigt til den morgenfriske bugt. Hvilken bedre måde kan man starte livet som nygifte på?

Hør mere om et bryllup på Gl. Avernæs

(Hvor mange personer forventer I skal deltage? Angiv gerne evt. ønsker til dato.)