Book nu

Værelser med sjæl og charme

Gennemført, smukt og venligt


Vores 73 værelser er indrettet smukt, lyst og venligt i vaskeægte badehotelstil. Og på 1. salen i hovedbygningen finder du vores lækre udvalg af lux-værelser, der i 2019 har gennemgået en større renovering med respekt for "slottets" oprindelige stil. Alt er gennemført - fra valg af materialer til møbler og inventar, og du finder nemt ro og hvile i de elegante og harmoniske rum. Lige uden for hotellet har du adgang til skøn natur med park og hav.

Alle vores værelser har:
Gratis internet, TV, hårtørrer, bad og toilet samt adgang til strygefaciliteter.

 

Enkeltværelse

Hyggeligt enkeltværelse i vaskeægte badehotelstemning med alt, hvad du har brug for.

 

 

 

Mini-dobbeltværelse

Hyggeligt lille værelse med en dobbeltseng på 140 cm. 

 

 

 

Dobbeltværelse

Lyst, elegant og hyggeligt dobbeltværelse med alt, hvad du har brug for. Flere af vores dobbeltværelser er beliggende i de charmerende bindingsværkbygninger, der ligger i forlængelse af "slottet". 

 

 

Lux-værelse

Vores lux-dobbeltværelser er en oplevelse i sig selv. De smukke værelser er indrettet i charmerende stil med respekt for slotsstemningen. 

 

 

Suiten

Når opholdet skal være noget ganske særligt, skal du unde dig selv en overnatning i vores idylliske suite, der er smukt indrettet med nøje udvalgte møbler og interiør. Holder du dit bryllup hos os, er du selvskrevet til en nat i de smukke omgivelser, og kan sågar også nyde det tilstødende påklædningsværelse.

 

Morgenmad er altid inkluderet i dit ophold

 

 

Praktisk information

Morgenmad 
Alle hverdage kl. 07.00-09.30
Søn- og helligdage kl. 07.30-10.00

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr.

Check-ind 
Alle dage fra kl.14.00 

Check-ud
Alle dage kl. 10.00

Oplev vores beliggenhed

Gl. Avernæs tilbyder meget mere end hyggelige væresler og skøn natur. Der er et hav af oplevelser nær vores beliggenhed, der kan blive udforsket!

Udforsk lokalområdet