Book nu

Cykelophold

Cykelferie på Sydfyn

Vil du nyde godt af alt det, en cykelentusiasts hjerte begærer? Så tag din cykel med til Østfyn!
Her kan du cykle langs brede veje, smalle cykelstier, gamle kirkestier og offroad på vilde skovstier. På Østfyn er der også masser af smukke kyststrækninger, og derfor kan du nemt tage en dukkert, hvis cykelturen og varmen stiger dig til hovedet.

Så hop op på jernhesten, og lad en af de 26 fascinerende cykelruter tage dig til Sinaturs cykelvenlige Hotel Storebælt, der ligger i første parket til den 17 kilometer lange bro og det brusende hav.

Pris pr. person fra kr. 1.049,-


Alle cykelruter fører til Sinatur

Tæt på det gamle Juelsberg Gods og de mange, fredede naturområder finder du Hotel Storebælt med sine enorme panoramavinduer, der vender ud mod havet. Her står vi klar til at byde cyklende gæster fra nær og fjern velkommen med en god omgang forplejning.

Det kan tage på selv den mest garvede cykelrytter at tilbringe en hel dag på de fynske cykelstier, og derfor har vi sammensat en forfriskende cykelpakke, der gør dig klar til morgendagens cykeltur i det østfynske landskab.

Sinaturs cykelpakke

Med en cykelpakke får du:

1 x overnatning i delt dobbeltværelse
1 x morgenbuffet
1 x 2-retters middag
1 x madpakke til turen samt frugt og en vand
Mulighed for at have din cykel opbevaret et aflåst sted

Pris pr. person fra kr. 1.049,-
Ønsker du enkeltværelse tillægges 200 kr.

Ønsker du at besøge flere af vores hoteller og måske tage den smukke cykeltur mellem dem, så kontakt os endelig og forhør dig om mulighederne.

(Fra 2023 kan Cykeophold ikke bookes fredag, lørdag og søndag med mindre I er en gruppe på minimum 10 personer.)

Book dit cykelophold her

Vi er medlem af BikeFriends

Hos Sinatur er du garanteret en helt særlig behandling, når du som cykelgæst besøger et af vores hoteller. Flere af vores hoteller er nemlig medlem af netværket BikeFriends, der gør noget ekstra for dig som cykelgæst. Hvis du derfor lægger ruten forbi et af vores hoteller, vil vi gerne agere servicestation for dig ved kvit og frit at stille forskelligt cykelgrej til rådighed som fx cykelpumpe og lappegrej og ved at opbevare dig cykel et aflåst sted og give dig gode råd om gode cyeklruter. 

Du har også mulighed for at leje cykler på vores hoteller, hvis du ikke har medbragt din egen.