Book nu

Forplejning

Vi forkæler jer med forplejningen


Vi kan give jer en spiseoplevelse, I ikke kan få andre steder. Vi handler nemlig lokalt med bæredygtighed for øje, vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, og vi tilrettelægger menuen efter årstidens råvarer. Vi får vores mel fra Mejnerts Mølle på den anden side af Storebælt, hvor kornets vej fra muld til mel giver det nogle særlige egenskaber, vi kan veksle til fantastisk brød.

Det meste af vores grønt kommer fra naboen på Rosilde Højgård, hvor bonden leverer helt fantastisk, økologisk grønt - hvad end der er tale om kartofler og kål, beder, æbler og selleri. Eller jordbær, for den sags skyld. Han leverer faktisk det meste, og det er vi glade for, for med vegetariske og veganske alternativer på menuen spiller godt grønt en ekstra stor rolle. 

Selvdyrkning af råvarer

Nå ja, så dyrker vi også selv en del råvarer i vores urte- og køkkenhave, æblegård og bistader.

Vi kan holde dine konferencer, dagsmøder, døgnmøder og heldagsmøder – og hvad du ellers kunne have brug for. Ring til os, send os en mail, eller kig forbi til en uforpligtende kop kaffe, så vi kan fortælle dig, hvorfor du bør holde din konference i Nyborg.