Book nu

Hotel Frederiksdal - et af de mest naturlige hoteller ved Lyngby


For enden af den naturgroede Frederiksdalsvej, ligger det tilsvarende Hotel Frederiksdal: Under majestætiske træer, midt i den nordsjællandske natur og med udkig til den gammelkendte Mølleå. Om det er vinter, forår, sommer eller efterår, så kan man altid finde gode øjeblikke og unikke naturoplevelser i området ved Store Hareskov, Mølleåen og Furesø. Prøv selv, og giv naturen en chance.

Et af de mest charmerende hoteller i Nordsjælland

Midt i den smukke, sjællandske natur mellem Furesø og Bagsværd Sø ligger Sinaturs Hotel Frederiksdal idyllisk placeret. Her er der hverken langt til å, skov, sø eller by. Fra de mange lyse værelser er der et fredfyldt kig til Mølleåens liv, der rolig flyder forbi nede i hotellets baghave. Om sommeren kan du tage skridtet videre ud på solterrassen, hvor frokosten eller en kølig forfriskning kan nydes i det fri i selskab med solens varme stråler.

 

Bæredygtigt hotel

Som gæst på Hotel Frederiksdal kan du ofte spotte den gamle Baadfart sejle forbi. Her i de klassiske træbåde er folk gået ombord i flere århundrede for at nyde den livlige natur i og omkring Bagsværd Sø, Lyngby Sø og Furesøen. Du behøver dog ikke nødvendigvis begive dig ud på en sejltur, for at få en særpræget oplevelse på Hotel Frederiksdal. Her kan du i stedet gå ombord i vores grønne menukort, som består af sæsonens friske råvarer og den lokale, nordsjællandske mad. Køkkenet tryller nemlig dagligt og serverer Lyngby-området på en helt speciel og smagfuld tallerken. Her stimulerer vi både bæredygtigheden, smagsløgene og synssansen: Der er nemlig også altid noget smukt at kigge på – men om det er din ledsager, den omkringliggende natur eller de smukke værelser, vil vi lade dig afgøre.

 

Værelser midt i den danske natur

På Hotel Frederiksdal overnatter du i lyse værelser med store vinduer og kig til den grønne, omkringliggende natur. Her kan du enten se livet sejle forbi på Mølleåen eller se det klatre rundt i de gamle egetræer. Uanset hvor du kigger hen, er der naturlig idyl så langt øjet rækker, og naturen kommer langt ind værelserne og spreder ro. Du kan således være sikker på at stå op med naturen, bruge dagen i naturen og gå til ro igen trygt bevogtet af naturen.

Et enestående hotel ved Kgs. Lyngby

Naturen ved Lyngby er noget helt enestående. Indenfor en kort radius finder du blandt andet Dyrehavens unikke landskab, sletternes fritgående hjorteflokke, strandens gyldne bredder, åens brusende vand og meget mere. Her kan dagen let fordrives med en slentretur gennem den frodige Store Hareskov, forbi Dyrehavens karakteristiske røde porte og ned langs åens livlige breder. På blot ti minutters kan du også komme frem til den hyggelige Kongens Lyngby, hvor du roligt kan spadsere ned af den gamle Lyngby Hovedgade, der oprindeligt var en del af den kendte kongevej til Nordsjælland. Og hvis varmen trænger sig mere på end historiske anekdoter, så kan du også nyde en is på den havnen i det lille fiskerleje ved Taarbæk. Uanset hvornår du besøger Hotel Frederiksdal og den fantastiske omegn, så sørger de skiftende årstider for at give stedet et varierende særpræg, som skaber grobunden for uforglemmelige minder og naturlige oplevelser.