Book nu

Weekendophold

Brug byen og nyd naturen

Træk stikket ud, og tag en weekend på Sinatur Hotel Haraldskær i Vejle. Vi ligger midt i Vejle Ådål, hvor græsklædte bakker og den snoede Vejle Å danner de smukke rammer, mens Vejle centrum aldrig er længere end et par kilometer væk.


Det får du:

  • Kaffe og kage ved ankomst
  • 3-retters middag i hotellets restaurant
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad med hjemmelavede specialiteter

 Pris pr. person fra kr. 898,00

Smagen af Vejle Ådal

Smagen af Vejle Ådal


Der skal en del til, hvis maden skal kunne leve op til vores smukke rammer, og det mener vi heldigvis, at den kan. Maden har faktisk smagen af rammerne, for vi serverer egnen på vores tallerkener. Vi går ind for bæredygtighed i alt, hvad vi foretager os i SINATUR, og det betyder blandt andet, at vi i videst muligt omfang benytter os af lokale råvarer i sæson.

Lokale leverandører

Det er årstidernes skiften, der sætter menuen på Haraldskær. Vi får vores leverancer fra lokale leverandører, der har råvarer og produkter i verdensklasse. Vi får kyllinger fra Hopballe Mølle, oste fra Elmegaarden i Sommersted og urter fra åbredden uden for døren, og derfor savner vi på ingen måder de importerede fødevarer. Vi har nemlig mad her på egnen, som de fleste andre køkkener ville være misundelige på.

 

Ekstraordinære omgivelser

Når du spiser på Haraldskær, smager du på Vejle Ådal, og vi er mere end stolte af, hvad vores køkken og lokalområde kan levere.  Vi tilbyder idylliske rammer, fredelige nætter, smukke morgener, ekstraordinære omgivelser og ikke mindst forrygende mad, og vi glæder os til at give jer en god weekend i Vejle.

Historien om Haraldskær

Siden middelalderen har Haraldskær beværtet magtfulde mennesker, og nu er det blevet din tur til at mærke, hvad den snart 600 år gamle herregård kan tilbyde af enestående oplevelser. Bygningerne er fredede, men det betyder ikke noget. Vi ville nemlig ikke ændre på så meget som en mursten, hvis vi måtte, for Haraldskær balancerer perfekt mellem det herskabelige og idylliske. Mellem det storladne og intime, og vi er taknemmelige for at tilbringe dagene mellem riddersale og hvælvede kældre, bindingsværk og adelig storhed.

Tilbring en hel weekend på herregården

Selvom vores Haraldskær er gammelt og fredet, betyder det ikke, at du kommer til at mangle noget på komfortsiden, for indvendigt er herregården gennemrestaureret – med respekt for historien. Værelserne er magelige, stuerne lyse og krogene hyggelige. Du kan sagtens tilbringe en hel weekend på herregården, for der er nok at se - og smage - på.

Ud i naturen

Ønsker du at komme lidt ud i naturen, skal du sådan set bare forlade bygningerne, for her åbner ådalen sig for dig. Området er oplagt at udforske på cykel, og ønsker du at komme til byen, ligger Vejle centrum en flot cykeltur herfra, der kan tilbagelægges på 20 minutter. Vi lejer cykler ud på stedet, hvis du skulle blive fristet. Trænger I til at koble af, er I velkomne til at smide en fiskesnøre i vandet og vente på bid.

Et ophold for hele familien

Er opholdet for hele familien, er der også masser at foretage sig i området. Tag på fisketur i åen, besøg Gorillapark Vejle, Jelling-monumenterne eller Givskud Zoo. Eller tilbagelæg den korte tur til Billund, og tag en eventyrlig dag i Legoland.