Book nu

Vilde vintertilbud

Book dit ophold nu og spar masser af penge

Trænger du til et afslappende øjeblik i de travle vintermåneder?
Hos Sinatur Hotel & Konference forstår vi den mørkere tids udmattende effekt, og derfor vil vi gerne forkæle med et par gode tilbud, du kan lune dig på i de kolde måneder. 


Spar 25% på overnatninger

Book en overnatning inkl. morgenmad på et af vores seks unikke hoteller i skovbrynet eller strandkanten og spar 25% med rabatkoden vinter. 
Tilbuddet gælder udvalgte datoer i perioden november-februar.  

De dage, hvor rabatkoden er gyldig, vil være markeret med fed i kalenderoversigten. Er du i tvivl om, hvilke dage rabatkoden gælder, er du altid velkommen til at ringe til os, eller se eksempler på datoer under vores hoteloversigt længere nede på siden her.
Vi tager forbehold for udsolgte dage.

Ophold med middag

Tilbuddet inkluderer:
 

  • Overnatning i delt standard dobbeltværelse
  • 2-retters middag baseret på lokale og økologiske råvarer i sæson
  • Lækker morgenbuffet fuld af hjemmelavede og økologiske specialiteter. 

Pris pr. person i standard dobbeltværelse // 595,-
Pris pr. person i enkeltværelse // 795,- 

Enkelte hoteller kører med tillæg på ophold fra fredag-søndag.

Klik på "Book nu" under det ønskede hotel nedenfor og vælg pakken "Vintertilbud med middag" for at booke dit ophold. Husk, at du skal vælge et standard dobbeltværelse samt minimum 2 personer for at opnå prisen på 595,- pr. person. Vi tager forbehold for udsolgte dage.

Find dit hotel her


Vinteridyl på slottet

Nyd vinteren på Gl. Avernæs med en enestående beliggenhed i naturskønne omgivelser med vand på alle sider. Hvis vejret tillader det, har du gode muligheder for at samle familien omkring hyggelige udendørsaktiviteter som fx kajakroning, japansk parkgolf, eller en tur i vores udendørs fitness. Indbyder de kolde temperaturer mere til indendørs hygge, kan I benytte vores hyggelige stuer eller slå jer ned i "biblioteket" med en god, gammel bog eller et spil kort. 

Brug rabatkoden vinter og spar 25% på overnatning inkl. morgenmad eller book et ophold med 2-retters middag for kun 595,- pr. person.

Tilbuddene gælder fx på følgende dage:Den 9.-12. december, 3.-15. januar, 2.-7. samt 13.-26. februar.

Book dit ophold her

Vinterophold på Storebælt

I kanten af Storebælts susende vand finder du vores hotel Storebælt, der byder på moderne bygninger med masser af charme og en eminent udsigt. Gå på opdagelse i de smukke omgivelser og forkæl dig selv med smagfulde oplevelser i restauranten baseret på lokale og økologiske råvarer. 

Brug rabatkoden vinter og spar 25% på en overnatning inkl. morgenmad eller book et ophold med 2-retters middag for kun 595,- pr. person.

Tilbuddene gælder fx fra den 2.-20. december, 6.-12. januar samt de fleste fredage og lørdage i januar og februar.

Book dit ophold her

 

Frisk luft midt i Vejle Ådal

Glem alt om hverdagens stress og jag og mærk, hvordan roen sænker sig, når du lander på vores charmerende herregård, Haraldskær, der ligger placeret midt i Vejle Ådal med smuk natur på alle sider. Fra hotellet er der kun få minutters kørsel til Vejle by, Bryggen shoppingcenter og attraktioner som Kongernes Jelling, LEGOLAND, LEGO House og Lalandia.

Brug rabatkoden vinter og spar 25% på overnatning inkl. morgenmad eller book et ophold med 2-retters middag for kun 595,- pr. person*.

Tilbuddene gælder fx på følgende dage: 9.-12. december, 10.-11. januar, 1., 7.-8 samt 21.-22. februar.

*Der opkræves et tillæg på 100 kr. pr. person pr. dag ved ophold fra fredag-søndag. 

Book dit ophold her

Oplev vinterens flotte farver på Frederiksdal

Langt væk fra hverdagen, men tæt på byen. Frederiksdal er den oplagte lokation til en getaway i naturskønne omgivelser nær storbyen. Vi ligger placeret direkte ud til Mølleåen og midt i den smukke natur mellem Furesøen og Bagsværd Sø, hvor der er masser af gode gå-, løbe- og cykelruter til de aktive. 

Brug rabatkoden vinter og spar 25% på overnatning inkl. morgenmad eller book et ophold med 2-retters middag for kun 595,- pr. person.

Tilbuddene gælder fx på følgende datoer: 2.-5. og 9.-14. december samt 18. januar og 7.-21. februar.

Book dit ophold her

Ren idyl midt på den jyske hede

Lad Skarrildhus danne rammen om dit ophold midt i den smukke, danske natur og glæd dig til at sætte tænderne i gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige. 
Uanset om du bare er til en enkelt overnatning eller hele pakken, hvor du også har middag inkluderet, har vi et godt tilbud til dig. 

Book et ophold med 2-retters middag for kun 595,- pr. person* eller brug rabatkoden vinter og spar 25% på overnatning inkl. morgenmad.

Tilbuddene gælder fx på følgende dage: 2.-5., 9.-12 og 16.-19. december, fredage og lørdage i januar samt 7.-8. februar.

*Der opkræves et tillæg på 100 kr. pr. person pr. dag ved ophold fra fredag-søndag. 

Book dit ophold her

Vinter i smukke Middelfart

Nyd vinteren på smukke Sixtus i Middelfart, der ligger placeret med direkte udsigt over Fænøsund og tæt på marinaen, skov, by og attraktioner som fx Bridgewalking. 
Her har du rig mulighed for at lade dig forkæle og trække stikket på vores hyggelige, lyse værelser.

Brug rabatkoden vinter spar 25% på overnatninger eller book et ophold med 2-retters middag for kun 595,- pr. person*. 

Tilbuddet gælder fx følgende dage: 17.-20. december, alle lørdage i januar samt hele uge 7.

*Der opkræves et tillæg på 200 kr. pr. person pr. dag ved ophold fra fredag-søndag. 

Book dit ophold nu