Book nu

Kokkelev


Vil du gerne opnå faglig udvikling, stor anerkendelse og prøve kræfter med et erfarent team - alt sammen uden at gå på kompromis med naturen, dig selv og kollegerne? Så kan du søge job som kokkeelev hos Sinatur Hotel & Konference. På alle seks hoteller arbejder du tæt sammen med det engagerede hold i restauranten - altid ud fra en kærlighed til naturen og en respekt over for hinanden. 

Læs om vores seks forskellige hoteller - og find dét sted, hvor du kunne tænke dig at blive den næste kokkeelev.

Her får du et spændende og udfordrende job

Som kokkeelev hos Sinatur Hotel & Konference skal du ikke være i tvivl om, at du vil få noget ud af din tid. Her vil du lære godt håndværk fra bunden, når vores professionelle kokke vejleder og guider dig gennem arbejdsdagen. Fra at forberede de gode råvarer til at køre service om aftenen. Alt sammen med mindsettet om at passe på naturen og gøre Sinatur Hotel & Konference til en mere bæredygtig forretning.

Her kan du få en elevplads med et væld af muligheder for at udvikle dit talent - endda hos Danmarks bedste hotelkæde. Det giver dig en helt særlig arbejdsplads, et fantastisk team og en arbejdsstandard, du ikke vil møde andre steder.

Og hvis du samtidig deler vores kærlighed til naturen, kan vi ikke se et bedre match. Søg i dag

Vi forventer:

 • At du har god energi
 •  At du er interesseret i dit fag 
 • At du er opsøgende i fagets udvikling, trends og tendenser
 • At du er passioneret omkring madlavning 
 • At du er nysgerrig på brugen af gode råvarer
 • At du er udadvendt og interesseret i gæstekontakt 
 • At du brænder for et godt samarbejde med dine kollegaer
 • At du er indstillet på skiftende arbejdstider

Vi kan tilbyde dig:

 • En spændende og livlig arbejdsplads 
 • Plads til både grin og udvikling
 • Et køkken der favner det gamle håndværk
 • Et køkken der samtidig elsker moderne teknikker
 • Gode kollegaer 
 • En ordentlig omgangstone 
 • Et godt og konstruktivt arbejdsmiljø.
 

Elevdage og aftener hos Sinatur Hotel & Konference

Sammenhold er et af de vigtige nøgleord hos Sinatur Hotel & Konference. Og det er ikke bare et tomt ét af slagsen. Vi værner nemlig om alle vores elever, jeres faglighed og ikke mindst jeres velvære.

Foruden konstant udvikling gennem det daglige arbejde, holder vi også årlige elevdage og -aftener. Her mødes vi på tværs af de seks hoteller og fagligheder og inspirerer hinanden. Gennem mad, vin og natur. Sådan er elevdagene hos Sinatur Hotel & Konference med til at motivere til god energi, godt håndværk og særlig gastronomi.

Elevdagene bliver skudt i gang med vores Elevaften på de forskellige hoteller. Her står I - vores mange talenter inden for kokke- og tjenerfaget - for en helt aften med gastronomiske lækkerier, serveringer og præsentationer af både mad og vin.

Ansøg om en lærerig elevplads hos os

Vi bestræber os altid på at gøre en elevplads til en lærerig, spændende og ikke mindst udfordrende oplevelse. Uanset om du er et spirende kokke- eller tjenertalent. Vi har ambitioner på dine vegne - ligesom du skal have krav til os. Sådan mener vi, at den mest attraktive elevplads og det mest attraktive forløb skabes.

Hos Sinatur Hotel & Konference søger vi tit nye elever - og når vi gør, vil du kunne finde et jobopslag her på siden under vores ledige stillinger. Men hvis du ikke kan vente på det, er du naturligvis altid velkommen til at kigge forbi det nærmeste hotel - naturligvis.

Vi leder efter en engageret kokkeelev i hele Danmark

Sinatur Hotel & Konference er ansvarlig arbejdsplads, hvor du vil opleve, at din indsats altid betaler sig. Uanset hvilket hotel, du vælger at søge ind på som kokkeelev, vil dit arbejde nemlig altid tage udgangspunkt i naturen, og hvordan vi sætter det mindste aftryk på den - mens vi efterlader det største indtryk på vores gæster. Alt, du arbejder med og ser på Sinatur Hotel & Konference, er derfor designet, organiseret og implementeret til at være gavnligt for både dig og naturen.

Sinatur Hotel & Konference vil være en spændende læreplads for dig, hvor du vil opleve ansvarlighed, respekt og håndværk fra første dag. Så er det op til dig, om det skal være i sjællandske, fynske eller jyske rammer. Søg ind som kokkeelev hos: