Menu
da
en
Økologiske smagsoplevelser på Sinatur

Vi hylder økologien

Vi har stort fokus på økologien og på alle de fantastiske økologiske råvarer, vi får fra vores lokale producenter. Lige fra sprøde svampe til saftige bær og duftende krydderurter, som vi plukker i skovbrynet og ved strandkanten.

Vores kokke og tjenere gør sig hver dag umage med at præsenterer de gastronomiske oplevelser, som er båret af økologiske og lokalt producerede råvarer, for vores gæster.

Økologi - naturligvis

‚ÄčØkologiske og lokalt producerede råvarer er en helt naturlig del af vores DNA. Hver eneste dag året rundt arbejder vi fokuseret på at øge andelen af økologi og lokale råvarer i de gastronomiske smagsoplevelser vi serverer for vores gæster.

På alle seks hoteller har vi lagt os i selen for at skabe nogle økologiske smagsoplevelser, der vil kilde vores gæsters smagsløg og inspirere dem til at bruge økologi og lokale råvarer i deres egen daglige madlavning.

Smag på økologien

På vores seks hoteller vil du kunne opleve menuer båret af økologiske og lokale råvarer, økologiske vine, økologiske cocktails, økologiske linemuslinger, økologiske saftmenuer og økologiske øl, mange andre fantastiske smagsoplevelser

Vi eksperimenterer og leger gerne med nye økologiske smagsoplevelser i samarbejde med vores lokale producenter, og sætter en ære i at udnytte hele råvaren og undgå madspil.

En verden i god form

Vi ønsker gerne at bevarer en verden i rigtig god form. Derfor har vi hver dag fokus på økologi og lokale producenter, hvilket er med til at holde os skarpe og udvikle nye madoplevelser, hvor vi hellere bruger lokale grøntsager end importerer røde peber med en lang CO2-forurenende transport fra syden.

Alt i alt betyder det, at vi og gæsterne er med til at passe ekstra godt på den verden, vi lever i, og som vi gerne vil overlade i god form til kommende generationer.

Det Økologiske Spisemærke i bronze

Som den første danske gruppe af hoteller, fik vi i 2013 Det Økologiske Spisemærke i bronze, der er vores gæsters garanti for, at 30-60 % af alle mad- og drikkevarer er økologiske. 

Med Spisemærket har vi allerede taget et stort og vigtigt skridt mod en bæredygtig fødevareproduktion, og prioriteringen af økologi og lokale råvarer betyder, at vi er med til at passe på den verden, vi overlader til vores børn og børnebørn.

 

                                                                                                                                                   

Se vores menuer og book bord i en af vores restauranter her

Økologien ligger vores hjerter nært på alle vores seks hoteller, der alle ligger midt i den smukkeste natur omgivet af de lækreste råvarer.