Book nu

TripAdvisor hylder Sinatur på fornem Top 25


Baseret på vurderinger og udtalelser fra millioner af rejsende har TripAdvisor kåret både verdens og Danmarks mest servicemindede hoteller. Sinatur Hotel & Konference er helt unikt repræsenteret med to hoteller på den danske Top 25 liste.

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference er placeret som nummer 12, mens Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er placeret som nummer 23. 

Vi er utrolig stolte af placeringen, da det ene og alene er gæsternes vurderinger, der tæller på TripAdvisors liste over hoteller med det bedste serviceniveau i Danmark, og vi er naturligvis stolte af, at vores gæster er glade for at besøge os og tilfredse med den service, vi yder.

Nærvær er en af vores tre værdier, og det ligger vores hjerter nært, at du er gæst og ikke kunde, når du besøger et af vores seks hoteller. Det er vigtigt, at vores gæster mærker, at vi er der 100 procent for dem fra de træder ind ad døren, til de kører hjem igen.

Sinatur i eksklusivt selskab

Sinatur i eksklusivt selskab


Med de flotte gæstevurderinger placerer Sinatur Hotel & Konference sig i en eksklusiv gruppe af hoteller med den bedste service i hele verden.

Gæsterne har vurderet, at vi ligger helt i top og blandt den ene procent af hoteller med det højeste serviceniveau i hele verden. Det resultat kan ikke mindst tilskrives vores mange dygtige medarbejdere, lige fra kokke til receptionister og teknikkere, mødebookere, tjenere og rengøringsassistenter.

 

Top 5 verden

 1. Holiday Emerald Hotel i Hanoi, Vietnam
 2. Lani’s Suites Deluxe i Puerto Del Carmen, Spanien
 3. Pax Guest House i Dingle, Irland
 4. Golden Temple Residence i Siem Reap, Cambodia
 5. Hotel Residence Agnes i Prag, Tjekkiet

Se Top 25 i verden

 

Top 5 Danmark

 1. Bandholm Hotel
 2. Nimb Hotel
 3. Hotel d’Angleterre
 4. Andersen Boutique Hotel
 5. Gl. Brydegaard
 1. Haraldskær Sinatur Hotel & Konference
 1. Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference  

Se Top 25 i Danmark