Book nu

Vi hylder økologien


Hver eneste dag året rundt serverer vores køkkener i Sinatur Hotel & Konference gastronomiske lækkerier båret af økologiske råvarer fra lokale mikroproducenter. I uge 10 hylder vi de økologiske producenter og hele den økologiske tankegang i Økougen.

”Naturen ligger vores hjerter nært på Sinatur Hotel & Konference. Vi bekymrer os og vil gerne være med til at passe godt på vores planet. Det gør vi blandt andet ved at bruge mange økologiske råvarer i vores gastronomi”, forklarer restaurantchef på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference Hasse Bonde-Sterup, der glæder sig til Økougen i uge 10.

”Vi tænker økologisk året rundt, men i uge 10 hylder vi de mange dygtige økologiske producenter, der leverer kvalitetsråvarer til os og hele den økologiske tankegang. Det betyder, at vi eksempelvis gør lidt ekstra ud af at fortælle om de økologiske råvarer i præsentationen af maden og alle de andre økologiske tiltag, vi gør i hverdagen, forklarer Hasse Bonde-Sterup.

Vil du opleve Økougen på et af vores seks unikke hoteller?

Book frokost og aftensmad – med eller uden overnatning – og oplev Økougen i hele uge 10.

Sinatur Hotel & Konference har det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at de økologiske råvarer udgør mellem 30 og 60 %.

Sinatur Hotel & Konference har det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at de økologiske råvarer udgør mellem 30 og 60 %.

Sinatur Hotel & Konference har det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at de økologiske råvarer udgør mellem 30 og 60 %.

Sinatur Hotel & Konference har det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at de økologiske råvarer udgør mellem 30 og 60 %.

Sinatur Hotel & Konference har det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at de økologiske råvarer udgør mellem 30 og 60 %.

Sinatur Hotel & Konference har det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at de økologiske råvarer udgør mellem 30 og 60 %.