Book nu

Spis sammen med Sinatur - en bæredygtig oplevelse


Tag din ledsager, kollega, ven eller veninde med til et spændende VIP arrangement med fokus på bæredygtig inspiration, ginsmagning og hyggelig social dining.

Invitation

Velkommen til efterårets Sinatur Dag


Vi sætter social dining og bæredygtighed på agendaen og byder velkommen indenfor på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference.

Maden danner ofte rammen omkring socialt samvær – og nærvær i nutidens fortravlede Danmark. Som mødebooker ved du også at maden spiller en stor rolle, både på møder og konferencer, men også når vi skal hygge os privat. For det er der, man udvikler og skaber relationer, der giver gode oplevelser.
Sinatur Dagen afholdes på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, der ligger omgivet af skov, park, enge, åer og vandløb midt på den jyske hede – blot 20 km fra Herning og 30 min kørsel fra Vejle. En perle af en herregård, hvor den smukke park emmer af historie og hvor lyset, stemningen og naturen gør det til et helt specielt sted, som skal opleves.
Arrangementet er for dig, der sidder med planlægning af møder og events og er gratis, men der er et meget begrænset antal billetter til arrangementet, så skynd dig at tilmelde dig.


Vi glæder os til at se jer!

Program

Program


Kl. 16.30 Velkommen til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Kl. 17.00 Bæredygtig hverdag og gennemslagskraft
Signe Wenneberg regnes for at være en af Danmarks fremmeste bæredygtighedseksperter. Hun skaber opmærksomhed om bæredygtighed gennem sit virke som forfatter og foredragsholder, på instagram og på sin egen blog, hvor hun især deler positive indtryk fra naturen og det bæredygtige liv.
På dagen vil Signe inspirere jer med masser af bæredygtige ideer og historier fra sin hverdag på en humoristisk og tankevækkende facon.

Kl. 18.00 Ginsmagning Botanisk Gin fra Wenneberg & Sønner
Signe Wenneberg og hendes sønner har netop ”brygget” en ny bæredygtig og botanisk gin, der naturligvis er bæredygtig, så I bliver selvfølgelig ikke snydt for en helt unik gin-smagning på dagen.

Kl. 19.30 Sinatur Social Dining
Vi rækker ud og sætter hygge, nærvær og samvær i spil med konceptet Sinatur Social Dining. Konceptet handler om at nyde mad sammen med andre. Filosofien bag er netop at bruge maden som et middel til at mødes for at netværke og vise, hvor nemt man skaber fællesskab blandt folk, der ikke normalt mødes.
Tør du tage udfordringen op og være med og samtidig få en oplevelse ud over det sædvanlige?

Kl. 22.00 Tak for i dag
Der er mulighed for at overnatte på Skarrildhus ovenpå en dejlig aften for kr. 300,- pr. værelse.
 

Tilmeld dig og book et værelse

Vi er let tilgængelige

Selvom vi ligger midt på den jyske hede, ligger vi stadig stadig tæt på motorvejsnettet og de større midtjyske byer. Skarrildhus ligger cirka 20 minutter fra Herning og den Midtjyske Motorvej, og Aarhus kan nås på en times tid, mens turen til Vejle tager omtrent 45 minutter.

Vi har naturligvis også gratis parkeringspladser lige ved døren.

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
 

Læs mere om Skarrildhus