Book nu

Farvel til adoptionsklasse på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference 


 

Efter ni begivenhedsrige år siger Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference farvel til deres adoptionsklasse fra Ebberup skole. Igennem de sidste ni år har klassen besøgt hotellet flere gange årligt, hvor både matematik, engelsk, biodiversitet og mental sundhed har været på programmet. Eleverne har både været med i køkkenet sammen med hotellets kokke, målt hotellets gangarealer og bygget fuglehuse til biodiversitetsparken.  

Hotellets Salg- og Konferencekoordinator Lone Karlsen, der har været med fra starten, udtrykker både stolthed og vemod: "At følge disse unge mennesker gennem deres skoleforløb har været en utrolig givende oplevelse. Vi har set dem vokse og udvikle sig, og jeg er overbevist om, at de tager vigtige lærdomme med sig fra deres tid her hos os. Det har været en spændende tid, hvor vi har fået lov til at give dem et indblik i vores branche, og også udvide deres horisont med hensyn til, hvad vi kan tilbyde dem af arbejdspladser i fremtiden" fortæller Lone Karlsen.

Carsten Vester, skifter af Relationsnetværket, understreger vigtigheden af sådanne initiativer: "Der er to vigtige spor. Det ene er omkring undervisningen i folkeskolen, hvor vi gerne vil formidle til eleverne, hvordan arbejdsmarkedet fungerer og hvilke muligheder de har på et mangfoldigt arbejdsmarked. Det andet er, at det er vigtigt, at vi viser hvordan de kan bruge fagene i skolen ude i det virkelig liv og det giver skolen en helt anden mulighed for at arbejde kreativt med fagene.”

Fra adoptionsklassen deler Christian Hansen hans taknemmelighed: "Vi har lært meget om arbejdslivet og også om bæredygtighed, som vi aldrig ville have oplevet i et almindeligt klasselokale. At se hvordan en kok, tjener eller rengøringsansat arbejder, har virkelig åbnet mine øjne for forskellige karriereveje."

Både Kristian Majbon Christiansen og Mathilde Skøtt, tilføjer: "Besøgene hos Gl. Avernæs har ikke bare handlet om at lære om job - det har også handlet om, at vi som klasse har udviklet os og fået et større sammenhold, samtidigt med at vi har lært en masse – især om biodiversitet. Det er noget, vi vil tage med os.”

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference ser nu frem mod et nyt kapitel. Til foråret vil de byde velkommen til en ny skoleklasse, og står klar til at tilbyde dem de samme oplevelser og læringsmuligheder. 
"Vi glæder os til, at åbne vores døre og hjerter for en ny gruppe af unge, ivrige sind," slutter Lone Karlsen med et forventningsfuldt smil.

Sinaturs adoptionsklasser
I Sinatur Hotel & Konference er vi glade for at kunne spejle denne indsats på tværs af alle Sinatur-hotellerne. Skarrildhus, Storebælt, Haraldskær, Sixtus, Frederiksdal og Gl. Avernæs har alle en adoptionsklasse, hvilket har givet hotellerne en unik mulighed for at styrke deres forbindelse til lokalsamfundet og bidrage aktivt til de unges uddannelsesrejse og udvide de unges horisont når det gælder fagligeuddannelser, samt at give dem et indgående kendskab til de forskelligartede karrieremuligheder, der er inden for hotelbranchen. Hos Sinatur tror vi på, at vi alle har et ansvar for at støtte og inspirere den næste generation.