Book nu

Danmark rundt for et godt formål


Lørdag den 22. august lyder startskuddet til Danmarks måske mindste cykelløb, Tour de Sinatur, der har høje ambitioner om at støtte en god sag. Cykelløbet strækker sig over 9 dage, og er arrangeret i et samarbejde mellem Sinatur Hotel & Konference og de lokale Soroptimister i Vejle.
 

Om cykelløbet

Cykelløbet er en del af Stop Sult Fonden og FN’s Fødevareprograms indsamling til fordel for skolemad og skolegang i Burkina Faso. Et projekt, som Sinatur også tidligere år har støttet op omkring. 
Vi håber, at vi kan være med til at samle en stor flok mennesker, som har lyst til at cykle en valgfri distance for det gode formål.

Sinatur donerer nemlig 100 kr. pr. deltager i cykelløbet til den gode sag.

Hold dig opdateret om cykelløbet via vores begivenhed på Facebook 

Kom og cykl med

Cykelløbet starter på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg og afsluttes på Haraldskær i Vejle. Og i løbet af de 9 dage kommer vi også forbi både Frederiksdal ved Kgs. Lyngby og Skarrildhus i Kibæk. Og det er her, du kommer ind i billedet. Vi håber nemlig, at du har lyst til at komme og cykle med på en valgfri distance til eller fra vores hoteller. 

Du bestemmer selv, hvor langt du vil cykle med, og hvor du vil starte og slutte. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig den etape, du ønsker at cykle med fra, så vi ved, hvor mange vi kommer til at cykle sammen. 

Tilmeld dig her

Ruten - her cykler vi

Den foreløbige rute omkring vores hoteller ser således ud:

Lørdag den 22. august Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg.
Startskuddet lyder kl. 09.00, hvor vi cykler mod Nykøbing Falster.

Søndag den 23. august ankommer vi til Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ved Kgs. Lyngby.
Der vil være mulighed for at cykle med til Frederiksdal fra Skovshoved Havn kl. ca. 17.30.
Mødested: Restaurant Sejlklubberne i Skovshoved Havn.

Mandag den 24. august cykler vi fra Frederiksdal til FN-byen i København kl. 07.20 med forventet ankomst kl. 08.00.

Fredag den 28. august ankommer vi til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference i Kibæk, hvor der vil være mulighed for at købe lidt frokost fra kl. 11.30. Al omsætning går til den gode sag.
Vi cykler fra Skarrildhus mod Varde og Ribe kl. 13.00.  

Søndag den 30. august cykler vi over målstregen på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference i Vejle. Der vil være mulighed for at hoppe med på turen og cykle de sidste 5 kilometer over målstregen sammen med os.
Mødested: Vi mødes ved naturstien i Vingsted ved  ‘Vingsted Jernaldermiljøet’, Skyttevej 12, 7182 Bredsten kl. 14.30. 

På Haraldskær vil der være taler, musik og andet underholdning, når vi kommer i mål, samt mulighed for at købe kaffe og kage. Omsætningen går til den gode sag.

Tilmeld dig her