Book nu

Frederiksdal: Dit konferencecenter på Sjælland


Hos Hotel Frederiksdal er der plads til alt fra den mindre gruppe på 38 personer til store forsamlinger med 150 mennesker. Hotellets hvide mure gemmer nemlig på 12 forskellige møderum og konferencelokaler - alle med kig til den idylliske fred, der giver skoven sin ensomhed, og som kan være tiltrængt for din virksomhed. Her er højt til loftet og god plads til taler, diskussioner og foredrag. Book Frederiksdal som konferencecenter - det er en oplagt mulighed for at gøre din konference til en god oplevelse.

En professionel tilgang til alle vores mødepakker

Bag Frederiksdals snehvide mure og ravnsorte trædøre kan du træde ind i lyse lokaler med store ruder og lækkert inventar, der indbyder til et godt arbejdsmiljø. Her er rum til de impulsive diskussioner, samtidig med at udstyret er på plads, så de planlagte debatter og påtænkte drøftelser kan tage plads uden afbrydelser.

Sinatur er en af Danmarks førende hotelkæder, og det betyder, at der er styr på den daglige drift og alt det essentielle til dit møde. Naturligvis. Derfor er det også sådan, at ideer og diskussioner oftest frit flyder til de mange konferencer, som holdes på Hotel Frederiksdal - og de flyder i takt med Mølleå udenfor vinduet. Det giver - helt af sig selv - mulighed for et væld af mødepakker, der alle har et naturligt og samtidig ganske professionelt islæt over sig. 

Oplev en unik og naturlig tilgang til konferencen på Sjælland

Det er ikke kun vores tilgange til og ekspertise i konferencer og møder, som kommer naturligt til os. Vi driver også hele hotellet ud fra en bæredygtig tankegang, og derfor er vi blandt de første i branchen til at bane denne grønne og naturlige vej for virksomheder. Det gør os blandt andet til Nordens første B Corp certificerede hotelkæde - selvom vi fik kvalitetsmærkningen, Green Key, allerede tilbage i 1995. Vi er også Danmarks første C02-neutrale hotelkæde med GHG-verificeret klimaregnskab samt Danmarks første hotelkæde i UN Global Compact.

Kapacitetsoversigt og mødeartikler

Alle lokaler er udstyret med standard AV-udstyr, whiteboard, flipover, blokke og penne, for at garantere jer, at de mest nødvendige elementer for et optimalt møde er lige ved hænderne.

Bladr her og se kapacitetsoversigter over alle hotellets mødelokaler, og se hvilke mødeartikler hotellet også udbyder.

Frederiksdal

Der medfølger alt standard AV-udstyr i vores mødepakker. Derudover har vores mødelokaler loftmonteret projektor, presenter eller touch skærm (86”), CD-, DVD- og videoafspiller, digitalt kamera, højtaleranlæg, blokke og penne, flipover og whiteboard, WiFi samt højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Der er mulighed for at låne bærbar PC. 

Udendørs har I gode muligheder for at inddrage naturen som grupperum og lade jer inspirere af vores forskellige aktiviteter og teambuildingmuligheder.

Se mere om Frederiksdal

Alt det nødvendige udstyr - både ude og inde

Du, dine kollegaer og de andre konferencegæster kan være sikre på at have alt det inden for rækkevidde, som er nødvendigt. Når du holder konference på Sjælland hos Frederiksdal, så sørger vi nemlig altid for, at forholdene - både ude og inde - er i orden. Blandt andet byder alle lokaler indendørs på det nyeste AV-udstyr, mens du finder ladestandere til din elbil på udendørsarealet foran hotellet.

Derudover sørger vi også for forplejning, der dagen lang giver fri adgang til kølende isvand og frisk frugt. Den omkringliggende natur stiller samtidigt et inspirerende bagtæppe til rådighed, så alle konferencedeltagere kan få frisk luft, fornyet energi og inspiration i pauserne. Den selvsamme natur kan I også bruge til teambuilding senere på dagen.

AV-udstyr

Hos Hotel Frederiksdal finder du syv plenumlokaler og fem gruppelokaler, der alle er indrettet til den moderne konference, arrangement, kursus eller møde. Her finder du alt i det nyeste AV-udstyr, og du vil dagen igennem have en tekniker tilknyttet, hvis behovet for assistance skulle opstå.

Hotel Frederiksdal: Vi opfylder dine særlige ønsker


Skal du holde møde, og har du brug for noget ganske særligt? Så kan du altid spørge vores medarbejdere. De er hjælpsomme, fleksible og har masser af idéer til, hvordan du kan give dine deltagere anderledes og gode oplevelser, der gør, at konferencen sent går i glemmebogen.