Book nu

Frederiksdal: Et særligt hotel på Sjælland


Skal weekend stå i romantikkens tegn? Eller er det et mere afslappede frirum, som du søger? Så vælg SINATURs Hotel Frederiksdal. Her, midt i den sjællandske natur nord for København, kan du både booke en romantisk overnatning bag de hvide mure og nyde freden midt i skovens dybe, stille ro.

Et af sjællands bedste hoteller

Hotel Frederiksdal er noget helt særligt. Både beliggenheden, maden og den daglige drift er nemlig langt fra urban, kommer heller ikke fra samlebånd eller er rutinepræget. Her går vi i stedet ind for naturens ro, kompromisløse tilgange og nærværende beslutninger. Netop derfor tager vi udgangspunkt i den natur, som omgiver os, så du kan nyde det perfekte hotel - for både dig og din omverden.

Her kan du og din kære således få et dejligt ophold, hvor romantikken er i fokus. Med naturen som nærmeste nabo er der nemlig god ro til at nyde hinanden, gå lange ture og snakke om alt det, som I ikke når i hverdagen.

Det samme gælder, hvis du eller familien trænger til et frirum. Her kan åens rislen og skovens betagende fauna få både puls og skuldre helt ned. For’ når du træder ind ad Frederiksdals døre, så kan hverken by, støj eller hektiske ærinder nå dig. Her passer omgivelserne på dig, så du kan nyde dit ophold og dets helt særlige ro.

Naturen er flyttet ind på Hotel Frederiksdal

På Hotel Frederiksdal bruger vi de naturskønne omgivelser i vores mad, i hotellets aktiviteter og i vores daglige drift. Vi vil nemlig gerne være værne om den danske natur, og derfor driver vi altid Hotel Frederiksdal ud fra naturens præmisser. Det kommer også dig til gode.

Vi har blandt andet indrettede værelser efter den omkringliggende natur og dens lys. På den måde får du både en fantastisk udsigt, som du nemt kan dvæle ved, samtidig med at du automatisk vil spare en smule mere på lys og strøm.

Vi har også fantastisk personale, som gør en dyd ud af at servere kompromisløs mad fra den lokale egn nær Lyngby. Det betyder, at I kan sætte tænderne i bær fra vores have, krydderurter fra åen, kød fra nabogården og oste fra den nærmeste by. Hotellets restaurant har nemlig altid bæredygtighed på menuen og anvender næsten kun kvalitetsråvarer fra de helt nære omgivelser. Og er der noget mad tilbage efter festmåltidet? Så lægger vi det ud i komposten, så vi kan give dét tilbage til naturen, som vi har lånt.

Hos Hotel Frederiksdal dikterer omgivelserne altså dit ophold - på den gode måde. Det betyder, at du altid kan have en god fornemmelse, når du og din kære går herfra.

Nyd det særlige ved hotellets restaurant

Hotel Frederiksdals restaurant ligger i første parket til både Mølleåens bredder, Furesø og Bagsværd Sø. Her agerer de lyse lokaler samlende skueplads for gæster fra nær og fjern, som gerne vil nyde de dejlige omgivelser til fulde. På vores restaurant serverer vi nemlig Lyngby-området på alle vores tallerkener. Det vil sige, at vi bruger alt det vi kan, når vi laver mad til dig.

Vi serverer nemlig kun det, som udvalget i skoven, åen og hos vores lokale leverandører tilbyder. Det betyder, at du i foråret har mulighed for at smage på friske spirer fra skoven og havens æbler, mens sommeren byder på et mørkerøde solbær, ærter fra marken og kød fra de lokale gårde. Om vinteren plukker vi pærer, svampe og oregano, som smukt pynter din mad på mest naturlig vis.

Og det er ikke kun gennem maden, at naturen har fundet vej til Hotel Frederiksdal. med de store, brede vinduer, der regerer i hotellets restaurant, føles det næsten som om, at naturen kommer ind på hotellet. Men det kan også være omvendt: Du har nemlig mulighed for at spise ude i det fri på solterrassen eller nede ved åbredden, hvis du har lyst.

Book rammerne til en romantisk overnatning

Du kan allerede nu booke dit værelse til en romantisk overnatning på Hotel Frederiksdal. Vi har nemlig værelserne klar, der emmer af ro, velvære og landlig idyl. Her er 60 værelser med skønne lyse farver, idyllisk indretning og hyggelige detaljer. Samtidig er sengene bløde og udsigten fænomenal. Det giver dig de perfekte rammer til både et romantisk weekendophold, en miniferie og et ophold i naturens frirum.

Samtidig er alle værelserne i første parket til et væld af oplevelser: Furesøens vand kan agere stranden for opholdet, træklatring kan være turens adrenalinsus, og skoven kan være det evigt idylliske baggrundstæppe. Hotel Frederiksdal ligger nemlig dér på Sjælland, hvor du hverken har langt til roen, velværet eller de gode oplevelser. Her er alt det bedste, som Sjælland byder på, lige indenfor rækkevidde.

På Hotel Frederiksdal får du:

  • Et naturligt frirum kun 15 minutter fra København
  • Et hotel på Sjælland, som er tæt på det hele
  • Direkte adgang til å, skov og sø
  • Noget flot og beroligende at kigge på i alle retninger
  • Inkluderet morgenmad
  • Gratis parkering