Book nu

Sinaturs hoteltilbud


Er der noget bedre end at læne sig tilbage i en ny, stor og blød seng, mens fuglene fløjter lystigt i den uudforskede omegn, og maden syder i køkkenet, uden du rører en finger? Et ophold på et godt hotel kan give et afslappende og tiltrængt afbræk fra hverdagen. Så tag et kig på Sinaturs gode hoteltilbud, og find dét ophold, du ikke kan sige nej til.

 

Jylland        Fyn        Sjælland

 

Altid i selskab med naturen

På alle Sinaturs seks hoteller kan du gå på jagt efter meget mere end bare et godt tilbud. Vi har nemlig valgt at placere vores hoteller midt i den danske natur, hvor  værdierne er i orden, den grønne omstilling er på plads, og maden er i det økologisk højsæde. Så kan du nemlig jage et hotelophold til en god pris og på et godt grundlag.

Vi har valgt at gøre den omkringliggende natur til centrum i hotellernes dagligdag og drift ved blandt andet kun at anvende økologiske råvarer i sæson fra de lokale leverandører og samtidig have et ekstra stort fokus på bæredygtighed og nærværende service. Det har blandt andet givet os det Økologiske Spisemærke i sølv samt prisen som den Bedste Hotelkæde ved Danish Travel Awards 2019.

Prøv derfor et af vores gode tilbud på hotelophold, og mærk selv forskellen, når du indtager en af vores helt unikke hoteller.

Tid til et romantisk hotelophold?

Hos Sinatur kan tosomheden opblomstrer på magisk vis, når I befinder jer på den farverige jyske hede, ud til det fynske øhav eller midt i den sjællandske skov. Alle vores seks hoteller har nemlig det perfekte bagtæppe til en romantisk picnic, middag eller overnatning, hvor romantikken kan få frit løb.

Blandt andet kan I sammen gå ture i de maleriske rammer fra Skarrildhus’ blomstrende hotelpark, hvor træbelagte havebroer og farverige Rhododendroner slår en idyllisk stemning an. Eller hvad med at lade det blå bælt ud for Hotel Sixtus’ vinduer indbyde til friske svømmeture og fantastiske morgenudsigter? I kan selvfølgelig også nyde livet sejle forbi på Mølleåen, mens I tager et velfortjent hvil på Frederiksdals store terrasse.

Uanset hvilket Sinatur-hotel du finder tilbud på, vil I få et romantisk ophold i rammer og med oplevelser, som får jer tættere sammen og helt ned i gear.

Lagt fra et standard dobbeltværelse

Tilbud på Sinatur er ikke, som du kender det fra mange andre steder. Her har vi nemlig taget et stort skridt væk fra det gængse standard dobbeltværelse og tilføjet en masse naturlig magi dertil. Derfor kan du blandt andet være sikker på få et værelse med naturen som nærmeste nabo - på mange måder. Vi sørger eksempelvis for, at der både er naturligt kig til enten gyldne sandstrækninger, grønne trætoppe eller rislende ådale.

Samtidig kommer forkælelsen også ganske naturligt hos Sinatur. Uanset om du bestiller et almindeligt ophold eller weekendophold, så er morgenmaden inkluderet. Så er du nemlig sikker på at få det rigtige ben ud ad sengen på mest behagelig og smagfuld vis.

Når det gælder de resterende måltider i løbet af dit ophold, så har vi hos Sinatur også en ganske naturlig tilgang til kvalitet her. Vores kokke serverer nemlig udelukkende kompromisløs mad lavet på naturens præmisser og lokale madkamre. Vi mener nemlig, at dét vi tager fra naturen, skal vi også give tilbage igen - og dét gør vi på den mest smagfulde vis. Du kan læse mere om vores grønne madkoncept her.

Skal vi danne rammen om din næste fest?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Personlige oplysninger