Book nu

Hotelophold i Jylland på tilbud


Træk stikket, pust ud, og nyd et afslappende hotelophold på et af Sinaturs hoteller i Jylland. Her kan du nyde 3-retters-menu i første parket til den jyske hede, en overdådig morgenmad lavet på kompromisløs bæredygtighed og helt rolige rammer midt i den jyske natur. Hos Sinatur har vi tilbud på hotelophold i Jylland, som du ikke kan sige nej til.

Sinaturs hoteller i Jylland

Hos Sinatur kan du finde ganske særlige oplevelser midt i skovens dybe stille ro. Begge Sinaturs jyske hoteller ligger nemlig blandt skove, enge, åer og vandløb tæt på henholdsvis Herning og Vejle. Og allerede ved ankomsten vil du møde principper og processer, der viser, hvor overdådig naturen kan være - både fra en gastronomisk, hvilende og oplevelsesrig vinkel.

Hold din næste fest midt i den jyske natur

Hotel Haraldskær træder du ind i en charmerende herregård fra 1434 med hvide facader og sorte detaljerede bindingsværker, der sætter en idyllisk ramme for dit ophold. Her, under de skinnende røde tegl, finder du grønne tilgange, i alt hvad vi laver: Fra den kompromisløse mad og indretningen af dit dobbeltværelse til de nærliggende aktiviteter.

Her kan I tage på ture ved Grejsdalen, cykle til den gamle Ravningbro ad Hærvejen og opleve et væld af andre naturlige og grønne facetter i Vejle Ådal, der ligger omkring Haraldskær, og som kaldes for Danmarks naturpark.

Med et tilbud på Haraldskær vil I således få et ophold, der vinder allerede ved ankomsten med den overdådige natur som nærmeste nabo - og til en pris, som alle kan være med til.

Naturskønne omgivelser

Det skarlagensfarvede Hotel Skarrildhus troner majestætisk frem bag farverige Rhododendroner, træbelagte havebroer og den brusende Karstoft Å. Her vil du få en overnatning, der emmer af fred og harmoni. De maleriske omgivelser sørger nemlig for, at alt på Skarrildhus har af afslappende balance: Lige fra den idylliske hotelpark til de smukke, lyse rum, hvor opholdets nætter roligt udfolder sig.

Uanset om opholdet på Skarrildhus blot er med én overnatning for 2 personer eller en miniferie for hele familien, så vil I få et helt særligt ophold til en lige så særlig pris. Find et tilbud på Skarrildhus, og nyd forkælelsen på Hernings mest naturlige hotel.

Haraldskærs herskabelige festlokaler

Uanset om du finder et tilbud på en enkelt dag, et weekendophold, miniferie, 2-nætter eller en hel uge med overnatninger, så vil du altid kunne akkompagnere dit hotel-ophold med en gratis morgenbuffet eller morgenmad med lokal kaffe og dampende specialiteter fra nærområdet. Sinaturs gastronomi er nemlig helt unik og altid i skønne rammer, som du sent vil glemme.

Uanset om du sætter dig til bords i Skarrildhus eller Haraldskærs hyggelige restaurant om morgenen, middagen eller aftenen, så kan du fylde maven med god, samvittighedsfuld mad og vin. Alt fra grøntsager og krydderier til kød og andet tilbehør er nemlig fra de lokale producenter eller plukket i den næringsrige, jyske omegn. Vores grønne, lokale principper har blandt andet giver os Det Økologiske Spisemærke i sølv samt den eftertragtede award for "Bedste Madkoncept" i 2019.

Gode tilbud

Find et tilbud på en af vores jyske hoteller, og prøv selv forskellen med et grønt, ansvarsfuldt og - ikke mindst - lækkert hotelophold. 

Se mere om vores hoteller her