Book nu

Sinaturs hoteltilbud på Sjælland


Med et afslappende weekendophold, en romantisk overnatning eller en lækker morgenbuffet midt i naturlige og dejlige omgivelser kan du og dine kære komme helt ned i gear - især hvis prisen også er naturligt lav. Derfor har Sinatur samlet alle de gode tilbud på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, der ligger som en perle midt mellem Mølleåen, Furesøen, Bagsværd Sø og Lyngby Sø.

Find tilbud på et afslappende weekendophold

Åens rislen og træernes svajen er kendingsmelodien på Frederiksdal. For uanset om du bor på hotellets superior værelse eller en af de andre dejlige værelser, så har du den omkringliggende natur som nærmeste nabo. Og med dét naboskab kan dit weekendophold ikke blive andet end naturskønt.

Hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference kan du nemlig give dig til en masse langs Mølleåens bredder. Tag blandt andet en kano-, SUP-, kajak- eller rotur, hvor du nyder naturens ro og stilhed, mens du på smukkeste og mest afslappende vis kommer til både Furesøen og Lyngby Sø.

Langs åens breder

Den sjællandske natur omkring Frederiksdal giver også mulighed for hæsblæsende træklatring i luften, hvor adrenalinen virkelig kan pumpe. Hvis du derimod trænger til at komme helt ned i gear kan den gamle Baadfart også tage dig rundt i omegnen - til vands. Når hotellet ligger, som det gør, så er der således rig mulighed for at nyde et ophold eller en miniferie med aktiviteter, der kan gøre dig afslappet på helt naturlig vis.

Frederiksdal: Bæredygtige minder i dejlige omgivelser

Med et godt hoteltilbud på sjællandske Frederiksdal kan I komme langt. Her er nemlig alt indenfor rækkevidde for at få et afslappende ophold, hvor der er fokus på nærvær og gode oplevelser. Sinatur gør alt for, at I vil kunne huske jeres overnatning, middag og oplevelser i lang tid fremover. Vores principper har nemlig fokus på naturen og alt det unikke, som den kan gøre for os. Det gør Sinatur til en af de bedste hoteller med et bæredygtigt mindset - ligesom dine minder herfra.

Find det hoteltilbud på sjællandske Frederiksdal, der vil få dig til at tænke på stedet som det mest perfekte hotel. Vi har nemlig et væld af oplevelser og tilbud, som kan passe til dig og dine ønsker, mens du virkelig kan mærke, hvad Sjælland byder på. Vi ses snart - naturligvis.

En romantisk overnatning til en god pris

På Hotel Frederiksdal er der også god mulighed for at kigge hinanden dybt i øjnene. Her på vores hvide hotel er der nemlig romantiske rammer i både restaurantens lyse lokaler, på de dejlige værelser og rundt omkring i den nærliggende natur. Find derfor et godt tilbud på Hotel Frederiksdal, og tag din bedre halvdel med.

På hotellets restaurant kan I nyde dampende, smagfuld mad og aromatiske vine, mens I kigger ud på Mølleåen, der stille skvulper forbi. I kan også tage en boblende velkomstdrink udw på en af de solrige terrasser. Her kan I lukke øjnene, trække vejret dybt ind og nyde skovens dybe, stille ro.

Fra Hotel Frederiksdal er samtidig ikke langt til hverken by, bølger eller anden naturlig beskaffenhed. Beliggenheden er nemlig ganske unik. Blandt andet kan I nå Lyngby på blot 10 minutter, Dyrehaven på 15 minutter og Frederiksdal Fribad på blot en fem-minutters-gåtur.