Book nu

Hotelophold på Fyn - Find et godt tilbud


Træd ind gennem de fynske døre mod fantastiske oplevelser - til en ganske god pris. Sinatur har nemlig samlet de bedste tilbud på vores tre fynske hoteller. Her vil du blandt andet kunne finde særtilbud på lækker morgenmad, tankefuld 2-retters-menu, ophold i fantastisk natur og mange andre muligheder for at komme helt ned i gear.

Sinaturs hoteller i Jylland

Har du altid drømt om at besøge Egeskov Slot? Eller kunne du og familien trænge til en tur i Odense Zoo eller H.C. Andersens Hus? Så kan du krydre turen med en hotelophold på et af Fyns mest naturlige hoteller. Sinatur har nemlig samlet et væld af tilbud fra vores tre fynske hoteller, så du kan sammensætte det perfekte hotel til dit ophold på Fyn.

Tag et kig her på siden, og lad dig friste af priserne på oplevelserne nær Gl. Avernæs’ i det sydfynske, Sixtus ved Fænøsund og Storebælt i strandkanten.

Sinaturs naturlige principper giver de bedste hoteller


Uanset om du finder tilbud på Sinaturs hoteller i Jylland, på Fyn eller Sjælland, så kan du være sikker på at få en naturlig oplevelse ud over det sædvanlige. Alle hotellerne drives nemlig ud fra grønne principper og på naturens præmisser, så du altid vil opleve et stort fokus på ansvarlighed i alt fra strømmen, vi bruger, til maden, vi serverer.

Sigt til det sydfynske øhav på Gl. Avernæs

Finder tilbud på et ophold i Gl. Avernæs’ historiske bygninger, vil du få en ganske særlig naturoplevelse. Her befinder du dig nemlig på den naturskønne halvø, Helnæs, mellem Lillebælt og Helnæsbugten. Det giver en perfekt beliggenhed, hvor naturen ligger lige for jeres fødder, mens E20 kan nås på en halv times tid. Det giver mulighed for udflugter til blandt andet Assens, Egeskov Slot, Faaborg Museum og meget andet.

Dejlige værelser på dårende Sixtus

På Hotel Sixtus er der smukke omgivelser, hvor der både kan nydes morgenmad nær bølgeskvulp, afslapning med fantastiske udsigter og aktiv ferie i naturskønne områder. Sixtus ligger nemlig lige der, hvor Fænøsund møder den fynske halvø Hindsgavl. Her kan dagene bruges tæt på både by og bælt, mens aftenerne nemt kan gå med at få serveret kompromisløs mad til en fantastisk udsigt, der viser Fyns bedste sider.

Saml cirklen på Storebælt

Mange veje fører til Storebælt. Hoteller ligger nemlig midt mellem historiske naturområder, den verdenskendte hængebro og tæt på både tog- og motorvejsnet. Opholdet på Hotel Storebælt inviterer således til at udforske både nærområdet, hvor det hvide fyrtårn, den gyldne sandstrand og Nyborgs historiske gader er, samt seværdigheder længere væk, der blandt andet tæller Nyborg Slot, H.C. Andersens hus i Odense og andre af de naturskønne vidundere midt i Danmark.

Overnatning midt i Danmark

Find et tilbud på overnatning midt i Danmark og tæt landets mest naturlige områder. Sinatur gør nemlig en dyd ud af at samle oplevelser, hvor naturen er i centrum, for at vise, hvor fantastiske kræfter og udsiger, mange af os har i baghaven. Find derfor et tilbud på lækker morgenmad, ophold nær det sydfynske øhav, kompromisløse spisesteder eller noget helt fjerde til en ganske naturlig pris - lige her hos Sinatur.

Gode tilbud

Find et tilbud på en af vores fynske hoteller, og prøv selv forskellen med et grønt, ansvarsfuldt og - ikke mindst - lækkert hotelophold. 

Se mere om vores hoteller her