Book nu

Eventyrlige selskabslokaler på Fyn


Lad tankerne vandre og tiden stå stille, mens minderne skabes i en af Sinaturs magiske fest- og selskabslokaler på Fyn. Her, midt i Danmark, kan du nemlig finde tre henrivende hoteller, der indbyder til mindeværdige oplevelser for store og små selskaber. Læs mere om Sixtus’ selskabslokaler i vandkanten, Gl. Avernæs’ naturskønne bindingsværker og Storebælts sammenførende placering.

Find plads til dit selskab

Uanset om du foretrækker Hindsgavlskovens grønne trætoppe, den sydfynske halvø Helnæs eller Nyborgs østfynske charme, så kan du finde et fest- eller selskabslokale hos Sinatur. Vi slår nemlig dørene op til tre enestående hoteller på Fyn, som kan danne ramme for dine fremtidige fester og glædestrålende gæster.

Her er smukke lokaler, der både kan rumme små, sammenknyttede selskaber og formelle forsamlinger. Vi sørger nemlig altid for at skabe de helt rigtige rammer, så dit arrangement finder sted i omgivelser, der matcher. På den måde kan både venner, familie og bekendte samles fra nær og fjern i rummelige selskabslokaler på Fyn, der skaber den helt rigtige stemning.

Vores festlokaler på Fyn

Skal der serveres lækker mad i vandkanten? Inviteres til hyggeligt samvær i den frodige park? Eller skabes uforglemme minder i skæret fra Storebælts særprægede lys?

Sinaturs tre fynske hoteller giver dig mulighed for forskellige selskabslokaler med hver sit udtryk og beliggenhed. Fælles for alle hotellerne er dog, at de ligger i naturskønne omgivelser, hvor unikke bygningerne danner en særpræget ramme for dit næste event eller fest.

Storebælts særlige selskaber

På Sinaturs hotel Storebælt befinder I jer i første parket til stranden, egnens dyrelivet og den 17 kilometer kendte bro, som forbinder det danske land. Her - i skæret fra det blå hav og den lysende bro - kan du og dine gæster bogstaveligt talt skabe minder i vandkanten, mens solen går ned over jeres arrangement.

Ved restaurantens panoramavinduer kan venner, familie og kolleger nyde lokale, veganske og vegetariske retter, der har base i egnens råvarer. Det giver dig et ekstra, og mere nærværende, lag til arrangementet, hvor du kan være sikker på at få serveret Nyborg på en lækker, lokal tallerken aftenen lang. Her kan der i sandhed skabes særlige minder.

Sixtus’ strålende stemning

Med Fænøsund som en blåt, blafrende bagtæppe byder Sixtus folk fra nær og fjern ind til ganske unikke oplevelser. Her kan Hindsgavlskovenes grønne natur, sundets svajende fiskerbåde og bæltets brusende vand danne ramme om enhver fest, der ønsker et særligt, naturskønt islæt.

Tag derfor festen med til Sixtus, hvor gæster fra både Øst og Vest kan samles bag de store panoramavinduer til uforglemmelige minder. Her kan I få oplevelserne med venner og familie taget til et nyt, strålende niveau i en af Sixtus’ fest- og selskabslokaler.

Gl. Avernæs’ gennemførte gemakker

Placeret på den lille halvø, Helnæs, lige ud til frodige bakker og Helgenæsbugtens krystalblå vand finder du Gl. Avernæs. Her vil gæster bydes indenfor til gamle bindingsværker og pudsede tårne. Og blandet med udsigten til både frodig park og gyldent sand er festens rammer cementeret.

Hotel Gl. Avernæs står står derfor klar med sine fantastiske lokaler og omgivelser, så du og dine gæster får en fest og overnatning udover det sædvanlige. Samtidig bliver aftenen og oplevelsens rammer toppet af maden, der både dyrkes, avles og fremstilles på hotellets hyggelige dørtrin.

Kontakt os for at høre mere om at afholde selskaber i det fynske

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur til dig snarest muligt. 

Kontakt os

(Angiv gerne, hvor mange personer I er, og evt. ønsker til dato.)