Book nu

Sixtus: Et ophold ved vandkanten

Nær hyggelige Middelfart ligger Sixtus Sinatur Hotel & Konference - placeret med en enestående udsigt over Fænøsund. Hop en tur i vandet fra vores egen badebro, eller hold konferencen i en af hotellets lyse lokaler, hvorfra du også kan nyde det krystalblå sund.

Havet og naturen omkring Sixtus er ganske særlig - og derfor værner vi om det, alt hvad vi kan. Så kom og oplev, hvordan vi passer på naturen i dagligdagen, og hvordan naturen finder vej til os. Hele hotellet arbejder nemlig ud fra et grønt mindset, der giver de bedste vilkår for både dig og naturen.

SixtusMap
Book selv dit møde eller konferenceophold

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

Sixtus Sinatur Hotel & Konference ligger på den smukke fynske halvø Hindsgavl - direkte ud til Fænøsund. Uanset om det drejer sig om en stor konference, et lille møde, en lækker middag for to eller en stor bryllupsfest, har vi derfor rammerne til at gøre dit arrangement til en succes.

44 værelser
89 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
Max 60 personer i største lokale
50 gratis p-pladser og 2 ladestandere til elbil, som kan benyttes via Clever abonnement
7 mødelokaler

Terrasse med udsigt

Uanset om du ønsker at nyde middagen ude på terrassen eller inde i vores hyggelige restaurant, er du garanteret en middag med god udsigt over Fænøsund. 

Læs mere om vores restaurant og menuer her >>

Værelser

Vores 27 værelser er indrettet i en lys, nordisk stil og varierer i størrelse afhængig af værelsesvalg. Flere af værelserne har en betagende udsigt over Fænøsund. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Mødelokaler

Mødelokaler til enhver lejlighed. Vores seks mødelokaler varierer i størrelse og kan rumme alt lige fra 2 til 60 personer. 

Læs mere om vores møde- og konferencefaciliteter her >>

Lej en cykel og tag på opdagelse

Hop op på cyklen, træd i pedalerne og begiv dig ud på en smuk tur i vores naturskønne omgivelser, der byder på både skov og park. Du er kun en kort cykeltur væk fra havnen, Hindsgavl skoven og Middelfart by. Vores Sinatur-cykler kan lejes fra kun 50 kr. 

Med store panoramaruder lige ud til Fænøsund får du et betagende bagtæppe året rundt, når du spiser i restauranten på Sixtus. 

Værelse med udsigt

Værelse med udsigt. Det koster lidt ekstra, men det er det hele værd at vågne op til dette syn. 

Se mere om vores værelser her >>

Egen badebro

En stille stund for to for enden af vores egen badebro, som er det perfekte springbræt til en dukkert i det friske vand. 

De ansatte brænder for at gøre et godt stykke arbejde

"Super beliggenhed. Virkelig lækkert med en forplejning i top. Lokalerne er også rigtig gode og super rengjorte. Men vigtigst af alt er, at vi som gæster oplevede, at personalet gjorde alt, hvad de kunne, for at vi skulle få et godt ophold - lige fra båltænding til at post-its på grupperum blev til fine skilte, uden at vi skulle bede om det. I driver et ganske særligt sted, hvor de ansatte på stedet brænder for at gøre et godt stykke arbejde og er super dygtige håndværkere. Det gør, at man som gæst føler sig virkelig godt behandlet og tilpas. Så tak for jer."
Lene Andersen
Kursusadministrator, FOA København

Intet, jeg mener INTET, mangler

"Jeg vil til enhver tid anbefale Sinatur Hotel & Konference. Alle 6 hoteller ligger SÅ smukt, dog benytter vi primært Sixtus i Middelfart og her fungerer alting: God stemning, god service, dejlig atmosfære, dejlig mad, gode lokaler - og intet, jeg mener INTET, mangler."
Rasmus Mortensen
Adm. direktør, GARUDA AS

Sixtus giver dig et komplet hotelophold

Den skønne beliggenhed ud til Fænøsund er ikke det eneste, der er naturligt på hotellet. Tværtimod. Sixtus er drevet ud fra de højeste standarder for miljømæssige forhold samt økologiske madkoncepter og grønne tanker. Det giver dig et hotelophold, hvor både dét udenom og dét indeni er designet, organiseret og implementeret til at være bedst for naturen - og for dig.

Naturlige møder

Skal forretningsideerne fornys? Så kan du booke naturlige møder og konferencer hos Hotel Sixtus. Her - lige midt i Danmarks natur - kan du nemlig opleve forskellen ved, at vores venue agerer ramme for jeres erhvervsliv. Og rammen består blandt andet af miljøcertificeringer, lokal og økologisk mad samt grøn strøm.

Ved at holde jeres møde eller konference i naturlige og ganske særligt rammer, kan I slappe af, få nye ideer og komme ud af hamsterhjulet. Uden at drive rovdrift på noget omkring jer. Sådan mener vi, naturen kan give jer større effektivitet og bedre resultater - både nu og på sigt.

Ansvarligt og lokalt madkoncept

Hos Hotel Sixtus får du altid serveret det bedste, Lillebælt, Fyn og Trekantsområdet kan levere. Uanset om du er på weekendophold eller til et heldagsmøde. Vores ansvarlige madkoncept og kompromisløse forplejning består nemlig kun af de bedste danske, lokale og økologiske råvarer. Oftest dem der ligger lige udenfor på vores dørtrin. De smager bare bedst.

Men selvom vi er ansvarlige i vores madkoncept, er vi aldrig kedelige. Vi slækker nemlig ikke på hverken kvaliteten eller fantasien. For ligesom med naturen går vi ikke på kompromis med vores mad - i stedet går vi forrest for at skabe den bedste mad for alle. Det har blandt andet givet os ‘Det Økologiske Spisemærke’ i sølv.

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
+45 6441 1999
sixtus@sinatur.dk