Book nu

Et ophold ved vandkanten

I hyggelige Middelfart ligger Sixtus Sinatur Hotel & Konference placeret med en enestående udsigt over Fænøsund. Hop en tur i vandet fra vores egen badebro, eller slå dig ned i et af vores hyggelige områder i haven og nyd udsigten over trafikken til vands. Fuldend dit ophold med en gastronomisk oplevelse i vores restaurant, hvor kokkene arbejder med lokale og økologiske råvarer og serverer kulinariske retter i særklasse.

SixtusMap
Booking af møder og konferencer

Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.

Få et tilbud

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

Sixtus Sinatur Hotel & Konference ligger på den smukke fynske halvø Hindsgavl - direkte ud til Fænøsund. Uanset om det drejer sig om en stor konference, et lille møde, en lækker middag for to eller en stor bryllupsfest, har vi rammerne til at gøre dit arrangement til en succes. 

Info om vores Covid-19 retningslinjer her

27 værelser
46 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
Max 60 personer i største lokale
40 gratis p-pladser og en ladestander til elbil som kan benyttes via Clever abonnement
6 mødelokaler

Terrasse med udsigt

Uanset om du ønsker at nyde middagen ude på terrassen eller inde i vores hyggelige restaurant, er du garanteret en middag med god udsigt over Fænøsund. 

Læs mere om vores restaurant og menuer her >>

Værelser

Vores 27 værelser er indrettet i en lys, nordisk stil og varierer i størrelse afhængig af værelsesvalg. Flere af værelserne har en betagende udsigt over Fænøsund. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Mødelokaler

Mødelokaler til enhver lejlighed. Vores seks mødelokaler varierer i størrelse og kan rumme alt lige fra 2 til 60 personer. 

Læs mere om vores møde- og konferencefaciliteter her >>

Lej en cykel og tag på opdagelse

Hop op på cyklen, træd i pedalerne og begiv dig ud på en smuk tur i vores naturskønne omgivelser, der byder på både skov og park. Du er kun en kort cykeltur væk fra havnen, Hindsgavl skoven og Middelfart by. Vores Sinatur-cykler kan lejes fra kun 50 kr. 

Med store panoramaruder lige ud til Fænøsund får du et betagende bagtæppe året rundt, når du spiser i restauranten på Sixtus. 

Værelse med udsigt

Værelse med udsigt. Det koster lidt ekstra, men det er det hele værd at vågne op til dette syn. 

Se mere om vores værelser her >>

Egen badebro

En stille stund for to for enden af vores egen badebro, som er det perfekte springbræt til en dukkert i det friske vand. 

De ansatte brænder for at gøre et godt stykke arbejde

"Super beliggenhed. Virkelig lækkert med en forplejning i top. Lokalerne er også rigtig gode og super rengjorte. Men vigtigst af alt er, at vi som gæster oplevede, at personalet gjorde alt, hvad de kunne, for at vi skulle få et godt ophold - lige fra båltænding til at post-its på grupperum blev til fine skilte, uden at vi skulle bede om det. I driver et ganske særligt sted, hvor de ansatte på stedet brænder for at gøre et godt stykke arbejde og er super dygtige håndværkere. Det gør, at man som gæst føler sig virkelig godt behandlet og tilpas. Så tak for jer."
Lene Andersen
Kursusadministrator, FOA København

Intet, jeg mener INTET, mangler

"Jeg vil til enhver tid anbefale Sinatur Hotel & Konference. Alle 6 hoteller ligger SÅ smukt, dog benytter vi primært Sixtus i Middelfart og her fungerer alting: God stemning, god service, dejlig atmosfære, dejlig mad, gode lokaler - og intet, jeg mener INTET, mangler."
Rasmus Mortensen
Adm. direktør, GARUDA AS
Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
+45 6441 1999
sixtus@sinatur.dk