Book nu

Betingelser for tilmelding til Sinaturs nyhedsbrev


Hvad sker der, når jeg tilmelder mig jeres nyhedsbrev?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at Sinatur Hotel & Konference må sende dig emails med gode tilbud, inspiration og nyt fra vores seks hoteller. Du accepterer samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger som anført nedenfor og i overensstemmelse med den gældende persondatapolitik.

Vi udsender typisk 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Hvor lagres mine oplysninger?

I forbindelse med vores email-marketing samarbejder vi med en tredjepart, nemlig MailChimp. MailChimp opbevarer og behandler dine personoplysninger på Sinaturs vegne i henhold til denne datapolitik og gældende persondatalovgivning for at sikre bedst mulig beskyttelse af dine personoplysninger.

Sinatur Hotel & Konference har underskrevet en databehandleraftale med MailChimp, der garanterer, at de efterlever reglerne i den nye persondataforordning.

Kan jeg afmelde mig igen?

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsrev, lige som du også kan opdatere dine oplysninger via linket nederst i nyhedsbrevet.

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores nyhedsbreve, er du velkommen til at kontakte vores Marketing og PR Koordinator på caha@sinatur.dk.

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde dig vores nyhedsbrev.