Menu
da
en
6 unikke hoteller
i skovbrynet og strandkanten
6 unikke hoteller
i skovbrynet og strandkanten
Tag et pusterum
Book et ophold nu
Med naturen i centrum
og fokus på gæsterne

Betingelser for tilmelding til Sinaturs nyhedsbrev

Hvad sker der, når jeg tilmelder mig jeres nyhedsbrev?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at Sinatur Hotel & Konference må sende dig emails med gode tilbud, inspiration og nyt fra vores seks hoteller. Du accepterer samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger som anført nedenfor og i overensstemmelse med den gældende persondatapolitik.

Vi udsender typisk 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Hvor lagres mine oplysninger?

I forbindelse med vores email-marketing samarbejder vi med en tredjepart, nemlig MailChimp. MailChimp opbevarer og behandler dine personoplysninger på Sinaturs vegne i henhold til denne datapolitik og gældende persondatalovgivning for at sikre bedst mulig beskyttelse af dine personoplysninger.

Sinatur Hotel & Konference har underskrevet en databehandleraftale med MailChimp, der garanterer, at de efterlever reglerne i den nye persondataforordning.

Kan jeg afmelde mig igen?

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsrev, lige som du også kan opdatere dine oplysninger via linket nederst i nyhedsbrevet.

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores nyhedsbreve, er du velkommen til at kontakte vores salgs- og marketingchef på salg@sinatur.dk.

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde dig vores nyhedsbrev.