Book nu

Seks set enestående udsigter


Vi har seks hoteller, der hver især byder på helt fantastiske omgivelser, hvor naturen kommer helt ind i stuerne. 

I en travl hverdag med travlhed, pligter, møder og masser at give sig til, er der sjældent tid til fred og fordybelse. Fra tid til anden kan det være en god investering i hverdagen at tage en enkelt hverdag eller weekend fri. At tage et hotelophold i vandkanten, i skovbrynet, eller i herskabelige anlæg, hvor freden for alvor kan få lov til at sænke sig. At give sig tid og ro til refleksion eller relationer – uanset om du kommer alene eller med venner, I kommer som par, eller I måske ønsker at tilbringe tiden som familie.

Nyd gåture i naturen, og oplev en egn, du ellers ikke ville have set. Nyd, at tiden er med som gæst - og ikke som chef. Nyd at få smukke og velsmagende måltider serveret, mens I slapper af og nyder omgivelserne i hinandens selskab.

Bo direkte ud til sundet

På Sixtus i Middelfart går hotellets have direkte ud i Fænøsund, mens Hindsgavlskovene og marinaen er nærmeste naboer. 

Besøg Sixtus

Besøg den frodige Vejle Ådal

Hotel Haraldskær finder du midt i den frodige Vejle Ådal, og den idylliske, gamle herregård ligger i første parket til åen og det kuperede terræn.

Besøg Haraldskær

Ophold på den jyske hede

På den jyske hede tilbyder Hotel Skarrildhus romantiske rammer med snoede vandløb, skovbryn og herskabelige parkanlæg.

Besøg Skarrildhus

Blandt bølger og trætoppe

På bredderne af Det Sydfynske Øhav ligger Hotel Gl. Avernæs, og her blander bindingsværk og tårne sig flot med bølger og trætoppe.

Besøg Gl. Avernæs

Få sand mellem tæerne

Hotel Storebælt i Nyborg har sand mellem tæerne, og den minimalistiske bygning med de store panoramaruder har et storslået og uforstyrret kig mod bro og bælt.

Besøg Storebælt

Nyd det rolige tempo ved Mølleåen

Hotel Frederiksdal i Kongens Lyngby er det Mølleåen, Furesø og skovene omkring, der sætter det rolige tempo og bringer den gode stemning.

Besøg Frederiksdal


 

Hotelophold på Fyn

På Gl. Avernæs, Sixtus og Storebælt er der masser af muligheder for at bevæge sig ud i det fri og nyde naturen på tætteste hold. Alle tre hoteller ligger lige i strandkanten, hvor vandet og lyset indbyder til oplevelser.

Gør dit ophold helt perfekt med en kulinarisk oplevelse i vores restauranter.

Se mere her


 

Hotelophold i Jylland

Et hotelophold på Skarrildhus eller Harraldskær er en oplevelse med naturen i centrum og hvor du kan tage et pusterum fra hverdagen og slappe af i en rolig atmosfære.

Du vil opleve moderne hotelfaciliteter i vores historiske bygninger, hvor vi forkæler dig med en hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser.

Se mere her

Smagen af de danske enge

Smagen af de danske enge


Forplejning og forkælelse går hånd i hånd, og i SINATUR er kosten et kardinalpunkt. 

En bæredygtig tanke

Vi har sølvmærket i økologi, og vi er drevet af den bæredygtige tanke i alt, hvad vi foretager os. Det betyder, at vi i videst muligt omfang handler lokalt. Det betyder også, at du kommer til at få nogle enestående, lokale smagsoplevelser, når du besøger os. Du skal nemlig ikke blot se på omgivelserne – du skal smage på dem.

Lokalt forankret mad

Vi bruger primært de mindre leverandører fra nærområdet, der har noget særligt at byde på. Vi kender dem, og vi kender de produkter, de kan præstere, og det er et rigtig godt afsæt, når vores køkken tilbereder smuk, velsmagende lokalt forankret mad fra bunden.

Vi kan tilbyde dig store naturoplevelser, uanset om du er til brusende hav, rislende bække eller skovens dybe, stille ro. Samtidig tilbyder vi smagen af de danske enge, når vores køkkener tilbereder lokale og økologiske menuer i vores restauranter.

Faciliteterne følger med

Faciliteterne følger med


Selvom nogle af vores bygninger har århundreder på bagen, har vi stadig komfortable og hyggelige værelser på alle vores hoteller. Sengene er bygget til søde drømme, badeværelserne til lang tid under bruseren og rammerne til fred og fordragelighed.

Vi har naturligvis også masser af gratis parkering lige ved døren, og vi lover, vores personale anstrenger sig for at give jer et godt ophold - så I selv slipper og slapper af i stedet.