Dansk
Forestil dig en cocktail, der balancerer syrlighed og sødme med elegance. En drink, hvor hjemmelavet kvædesirup sætter tonen – rund, aromatisk og fyldt med smag af frugt, håndværk og omtanke. Her får du ikke bare noget at drikke, men en oplevelse, der pirrer sanserne og samler jer om noget særligt.
Til 1 drink
2 cl hvid Rom
6 cl HJEMMELAVET KVÆDESIRUP
Citrus danskvand
Evt. tørret lime og rosmarin
Kvædesirup
Lav en alm sukkersirup og tilføj 10 kvæder skåret i tern
Lad det koge i 30 minutter
Køl det natten over
Blend nu siruppen til en ensformig masse
Drink
Hæld 2 cl hvid rom i et glas
Hæld 6 cl hjemmelavet kvædesirup i glasset
Top med citrus danskvand
Rør rundt og pynt med tørret lime og evt rosmarin
Forret med fedme og friskhed
En cremet gedeost på sprødt rugbrød, toppet med syltede rødløg og friske urter. Kvædens sødme spiller smukt sammen med ostens syre og fedme.
Saltet charcuteri og lokale oste
Et bræt med lufttørret skinke, pølse med krydderurter, milde oste og lidt knækbrød eller surdejsflager. Cocktailens syrlighed skærer fint igennem fedmen og fremhæver smagen.
Sæsonbetonet grønt med smør og citron
Grillede grønne asparges eller bagt selleri med smørvinaigrette og urter. Den sarte grøntsagssmag får modspil af kvædens dybde og friskhed.
Let kage med nødder og frugt
En valnøddekage med bagte pærer eller en sprød tærte med æbler og et strejf af rosmarin. Drinken kan her fungere som en slags flydende dessertvin – men lettere og mere aromatisk.
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold