Book nu

Sinatur: Dit konferencecenter i Jylland


På Sinaturs to jyske hoteller er der både store og små konferencelokale med god plads og højt til loftet, så ideerne kan spire og tankerne flyve. Vælg enten lokaler på Haraldskærs herregård eller bag Skarrildhus’ skarlagensfarvede murer. Her er det tekniske AV-udstyr på plads, mens de naturskønne omgivelser er i topklasse.

Stort indtryk på gæsterne, lille aftryk på klimaet

Vi ved, at I som ansvarlig virksomhed sætter pris på en samarbejdspartner, der har fokus på bæredygtighed. Så når I booker møde eller konference på et Sinatur-hotel, har I allerede truffet et bæredygtigt valg. Vi gør nemlig alt for at sætte så lille et klimaaftryk som muligt ved at tænke bæredygtighed ind i alt, hvad vi foretager os. Derfor serverer vi fx primært danske og lokale fødevarer, køber vores produkter fra bæredygtige producenter, arbejder på at blive 100% affaldsfrie meget mere, som du kan læse om her.

På den måde tager I ikke bare motiveret og klogere hjem efter et ophold hos os, men har også set, smagt, duftet og mærket, hvordan det er at være gæst på et hotel, der drives på naturens præmisser.

Hold konference i Jyllands naturskønne omgivelser

Lad Jyllands bakker, bøgetræer og brede heder sætte rammen for jeres konference. Hos begge de jyske Sinatur-hoteller vil jeres team, kolleger og samarbejdspartnere nemlig mødes med enten Vejle Ådal som det rislende baggrundstæppe eller i henrivende kulisser, som udgøres af den jyske hede.

Begge lokationer giver mulighed for at trække luft i helt særlige omgivelser, hvilket giver fornyet energi til konferenceprogrammet samt øget koncentration og større effektivitet. På den måde vil I kunne bruge de naturskønne omgivelser og den smukke natur til at komme tilbage til konferencen med ekstra drivkraft.

 

Udendørsaktiviteter der bidrager til konferencen

Lad konferencen drage nytte af Sinaturs gode rammer. For her - under den blå himmel og bag de grønne træer - er det oplagt at tage flere dybe indånding i den friske luft, så den fornyede energi kan finde vej til konferencen. Derfor gør vi vores bedste for at inddrage naturen i jeres konferenceprogram - når vejret tillader det.

Har I selv nogle præferencer til, hvordan I vil nyde den særlige jyske natur under konferencen? Så stiller Sinatur gerne op med diverse konferenceaktiviteter og -oplevelser, der kan give frisk luft til og et afbræk fra det travle konferenceprogram.

I kan udskifte stiletterne og de blanke businesssko med gode vandrestøvler og tage en tur rundt på egnen, blive forført af områdets historiske vingesus eller sammen prøve kræfter med sjove holdkampe. Teambuilding har aldrig været mere naturlig en del af konferencen.

Kapacitetsoversigt og mødeartikler

Alle lokaler er udstyret med standard AV-udstyr, whiteboard, flipover, blokke og penne, for at garantere jer, at de mest nødvendige elementer for et optimalt møde er lige ved hænderne.

Bladr her og se kapacitetsoversigter over alle hotellernes mødelokaler, og se hvilke mødeartikler hotellerne også udbyder.

Skarrildhus

Alt standard AV-udstyr er altid inkluderet i pakken. Derudover har vores mødelokaler projektor, WiFi, højtaleranlæg med trådløse mikrofoner, CD- og DVD-afspiller, blokke og penne samt flipover og whiteboard. I har mulighed for at låne bærbar PC samt video- og digitalkamera.  
Benyt naturen som grupperum og lad jer endelig inspirere af vores mange aktiviteter og muligheder for teambuilding.

Se mere om Skarrildhus

Haraldskær

Standard AV-udstyr er altid en del af pakken. Derudover har vores mødelokaler projektor eller HD monitor, bærbar PC, flipover, whiteboards, pointer, blokke og penne samt WiFi. 

Udendørs har I gode muligheder for at inddrage naturen som grupperum og lade jer inspirere af vores forskellige aktiviteter og teambuildingmuligheder.

Se mere om Haraldskær

Lad Sinatur stå for forplejning

Når jeres næste konference skal rulle af stablen i Jylland, så kan du være sikker på, at de nødvendige faciliteter altid er på plads hos Sinatur - vi kæler nemlig for detaljerne ved i arbejdsprocessen og tænkepauserne. Blandt andet har I adgang til store plenumlokaler og mindre gruppelokaler med det mest anvendte og moderne udstyr samt solide stole, brede borde og vidtrækkende vinduer.

Derudover står Sinatur også får den plejende pause med frisk frugt, kølende vand og dampende kaffe i alle lokaler. Og som en del af konferencen kan vores kompromisløse gastronomi og overdådige værelser bidrage til de gode oplevelser i løbet af dagen og programmet.

Mageløs mad

Uden mad og drikke dur konferencen ikke. Af den grund tage vi os altid af de gastronomiske indslag, når jeres konference finder sted på en af Sinaturs to jyske hoteller. Vi ved nemlig, at deltagernes tanker fra tid til anden kredser om den kommende frokost. Derfor udnytter vi altid omgivelsernes særpræg og anvender næsten udelukkende lokale og friske råvarer, så spiseoplevelsen under konferencen bliver ganske unik.

På den måde gør vi alle glade, når duften og smagen af den jyske hede breder sig i pausen.

Vidunderlige værelser

Trækker konferencen ud? Så kan du og dine kolleger nemt booke en overnatning og tjekke ind på vores værelser, der emmer af ro og velvære. Vi har indrettet de tidligere herregårde med naturlige farver, luksuriøse møbler og alt andet, som du har brug for. På den måde føles det altid som at komme hjem, når konferenceprogrammet er kommet til sin ende.