Menu
da
en
Om restauranten

Få en idyllisk spiseoplevelse i restauranten på Gl. Avernæs

På Agernæs, lige på kysten af Helnæsbugten og Det Sydfynske Øhav, ligger Gl. Avernæs og byder gæsterne velkommen med en blanding af bindingsværk og pudsede tårne. Udsigten til park, skov og ikke mindst strand og vand gør restauranten ikke mindre idyllisk, og sådan en beliggenhed fortjener mad i særklasse.

Priser

Sæsonmenu

2 retter    kr.    280,00 pr. person
3 retter    kr.    360,00 pr. person
4 retter    kr.    440,00 pr. person
 

Vinmenu

Se vores vinkort, eller spørg i restauranten.

Menu

Menuen er bygget op omkring sæsonens friskeste råvarer.

Menukort uge 42

Menukort uge 43 - temauge med vi Fynsk Øko Okse fra Nørhavegård.
 

Se mere om hvorfor kødet fra Nørhavegård er noget ganske særligt. 

 

Hold dit selskab på Gl. Avernæs

Hvad enten du holder fødselsdag, barnedåb, bryllup, konfirmation, jubilæum, julefrokost eller et helt andet arrangement får din fest en helt unik atmosfære på Gl. Avernæs. Hotellet ligger lige midt i naturskønne omgivelser ved halvøen Agernæs. 
Vi lægger stor vægt på, at levere en meget høj kvalitet. Dette gør sig bl.a. gældende i vores gastronomi, hvor vi ser økologi som en helt naturlig del og bruger gode, sæsonfriske og gerne lokale råvarer.

Se vores selskabskort her.
 

Køkkenet

I køkkenet på Gl. Avernæs har vi heldigvis et tårnhøjt ambitionsniveau, som er vores omgivelser værdigt. Vi arbejder altid på højtryk for, at I skal få en uforglemmelig oplevelse, når I besøger Sinatur Hotel Gl. Avernæs. Uanset om er på miniferie, til konference eller er forbi som spisende gæster.

Lokale fynske råvarer

Vi laver al vores mad fra bunden, og det er årstiderne, som dikterer vores menukort. Vi har et skarpt fokus på bæredygtighed, vi har et bronzemærke i økologi, og vi får næsten alle vores råvarer fra lokale leverandører på Fyn. 
Vi mener ikke, vi bør flytte fødevarer rundt på hele kloden, hvis vi kan undgå det, og vi kan nemt undgå det her på Sydvestfyn. Vi er nemlig velsignet med fødevarer i verdensklasse, som dyrkes, avles og fremstilles lige på vores dørtrin. Vi serverer Fyn på en tallerken, og det er vi meget stolte af.

Vi er på fornavn med vores leverandører

Vi bruger ‘Sydfynske Lam’ fra Hjelholt i Gudme. Lammene er af en kødfuld race med flot fedtsætning, og kødet er et udpræget kvalitetsprodukt. Vores svinekød er ‘Gourmetgris’ fra Svendborg, hvor grisene er nøje udvalgt fra gårde i lokalområdet. Efter slagtning får kødet lov til at krogmodne, og de stykker, vi får, altid er fulde af god smag og flotte marmoreringer. Al vores kødpålæg til morgenbordet kommer fra et lille økologisk slagteri, Bodebjerg Charcuteri, og vi har endda fået fremstillet vores egen økologiske hotdog-pølse i samarbejde med Steensgaard Principlandbrug.

Tæt på sæsonens råvarer

I sæsonen henter vi dagligt friskopgravede frilandskartofler hos kartoffelfanatikeren Regnar, som bor et par kilometer nede ad vejen. Hvert år får vi økologisk æblemost fra de gode folk i  Vedelshave, og vores koldpressede rapsolie, som vi bruger til salater og dressinger, får vi fra Peter på Vestfyn. 
Med de fantastiske leverandører er det alt andet end kedeligt at handle lokalt, og vi kender både bønderne, slagterne, avlerne og deres produkter indgående. Vi tør godt love, at vores omgivelser og ikke mindst råvarer gør et besøg på restauranten på Gl. Avernæs til en oplevelse, du ikke kan få andre steder.

Besøg os på Gl. Avernæs

Selvom vi ligger midt i naturskønne oplevelser, behøver du ikke nødvendigvis at fragte dig i timevis, hvis du vil besøge os. Vi ligger et kvarters tid fra Assens, en halv time fra Faaborg og cirka tre kvarter fra Odense. Vi har naturligvis også gratis parkering lige ved døren. Vi har åbent mandag til lørdag - til frokost og aften, og vi anbefaler, du ringer og bestiller bord i forvejen.

Åbningstider
Aften 18.30-20.00

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lør-søn 07.30-10.00

Kontakt restauranten
6373 7373

Elite smileyØkologimærket