Book nu

Herregårdsophold


Skal stikket trækkes, kærligheden plejes, og dagen nydes? Så tag på et herregårdsophold på et af Sinaturs hoteller. Her kan du mærke de historiske vingesus, der har strejfet de gamle bygninger i århundrede, mens skøn natur udgør de unikke rammer for dit ophold. Du kan både opleve fynske og jyske herregårde med Sinatur - så hvor ønsker du at rejse hen?

Et herregårdsophold i perfekte rammer

Vil du føle dig som en prægtig herremand med kig til milevis af smukke omgivelser, nætter i et storslået dobbeltværelse og forplejning i overdådig særklasse? Så book et ophold hos Sinatur, hvor dine oplevelser grænser til det luksuriøse, og dine minder vil bestå.

Sinatur har samlet nogle af de danske herregårde, restaureret dem og bygget en moderne hverdag med bæredygtige tiltag op bag de gamle, dekronologiske mure. Det gør, at du i dag kan nyde et romantisk ophold i de nyistandsatte hovedbygninger i første parket til skvulpende ådale, eller tilbringe en overnatning i charmerende sædegårde, hvor historien kan mærkes i hver eneste mursten.

Sinatur giver således unikke rammer til et romantisk ophold og et afslappende pusterum på en af de mange herregårde. Her står både værelser, gourmet og smukke omgivelser klar med uforglemmelige oplevelser, der tager der langt væk fra den travle hverdag.

Historiske herregårde på Fyn

For enden af den snoede strækning til Sinaturs fynske hoteller vil du kunne træde ind i bindingsværkshuse, snoede tårne og naturhvide villaer, hvor naturen smukt udgør det harmoniske bagtæppe. Du kan nemlig bestille et ophold på det pompøse Hotel Gl. Avernæs, der ligger i Fyns sydvestlige hjørne, hvor Helnæsbugten, Lillebælt og Det Sydfynske Øhav kaster glitrende skygger på den gamle, charmerende gård.

Du kan også vælge det overdådige Hotel Sixtus, hvor du som gæst kan bevidne det daglige møde mellem Fænøsund og den fynske halvø Hindsgavl. Her er der en daglig luksus i at stå op - næsten bogstavelig talt - i vandkanten, mens roen fra den omkransende, grønne natur sørger for en ganske særlig følelse under hele opholdet.

Vågn op til ro

Herregården tæt på Assens giver rig mulighed for at fylde lungerne med frisk luft, mens Sinaturs gods nær Middelfart indbyder til små byture og hurtige dyp i havet. Begge hoteller og herregårde er nemlig placeret på ganske særlige destinationer, hvor gæster kan finde sig i første parket til den harmoniske natur.

værelserne under Hotel Gl. Avernæs’ tage har du altid udsigt til enten de spirende gule kornmarker, Helnæsbugtens rolige vand eller gårdspladsens brostensbelagte charme. Her bliver din ferie derfor ikke afbrudt af hverken støj eller larm - men tværtimod videreført og styrket af den idylliske ro, som hviler over stedet og dens historie.

I de hyggelige rammer på Hotel Sixtus, som befinder sig på den østlige side af Nordfyn, vil kigget fra vinduerne bringe en ganske særlig stemning til dit ophold, din weekend eller ferie. Her vil du opleve ro, smuk udsigt og hyggelige rammer i de forskellige værelser, som alle har kig til enten den henrivende Hindsgavl-halvø, den grønne skov eller det blå Fænøsund. Det giver en helt særlig ro, hvor kun freden musiceres af sundets skvulp og skovens rislen.

Henrivende herregårde i Jylland

De historiske herregårde i Jylland er synonymer for fredsommelighed, harmoni og idyl. Her er både ådale, blomstrende parker og henrivende heder i nærheden, hvor naturens smukkeste facetter er at se - hver dag. Her kan I nemlig tjekke ind på et værelse på Haraldskærs historiske herregård fra 1434, eller nyde en nat bag Hotel Skarrildhus’ rødgyldne mure.

Som at bo på et slot

Man kan nemt forvirres til at bruge ordet ‘slotshotel’ om Hotel Skarrildhus, der tårner op bag den private hotelpark, som har udsigt over den jyske hede, mens åen løber gennem den grønne og velholdte plæne. Og det samme kan ske, når blikket kastes mod Hotel Haraldskær. Her giver de hvidkalkede mure, sorte bindingsværker og røde tegl en mageløs kontrast til de grønne omgivelser, der får Sinaturs jyske herregård til at stå storslået og rank midt i den omkringliggende natur.

Begge jyske herregårde er pragteksemplarer på historiske spor og hyggelige detaljer, som gør ethvert ophold en kende mere specielt. Blandt andet vil du kunne udforske Haraldskærs morgenbuffet i de gamle, hvælvede kældre, mens Skarrildhus byder på frokost på de arkaistiske brosten eller fra gårdens buldrende bål.

Jeres romantik vil samtidig kunne blomstre i de naturskønne omgivelser, som begge hoteller og tidligere herregårde er placeret i. Tag eksempelvis en slentretur eller et hvil langs Vejle Ådal, eller gå på opdagelse i de mange værelser og sale, som tager plads på Hotel Haraldskær, mens I på Hotel Skarrildhus sammen kan nyde den jyske hede og lade rislen fra Karstoft Å være kendingsmelodien til jeres ophold.

Gå ikke glip af gastronomien

Uanset om du befinder dig på Sinaturs gamle herregårde eller bag de vidtrækkende vinduer på Hotel Storebælt eller Frederiksdal, så vil du få et gastronomisk ophold, du sent vil glemme. Alle vores seks hoteller - uanset om de er placeret tæt på historiske slotte eller udgør en gammelkendt herregår - slår nemlig hver dag og aften dørene op til mageløs mad og gastronomi i særklasse, der altid er lavet på naturens præmisser.