Book nu

Hotelophold på Sydfyn


Et hotelophold kan være alt fra et tiltrængt åndehul til en bidende nødvendighed. Uanset hvad bør det være en god og mindeværdig oplevelse, for det er nemlig helt utroligt, hvad smukke rammer, god behandling og fyrstelig forplejning kan gøre for humøret. Uanset årsagen til din hoteljagt, er vi sikre på, at du ikke vil fortryde dit ophold hos os.

Ved porten til Det Sydfynske Øhav

Ved porten til Det Sydfynske Øhav


Idyllisk beliggende i Fyns sydvestlige hjørne finder du SINATUR Hotel Gl. Avernæs. Med tårne og bindingsværk troner det slotslignende byggeri over porten til Det Sydfynske Øhav, og med vandkanten, den velholdte park og de store omkringliggende træer er du aldrig langt fra en imponerende udsigt.

Fred og ro på sydfynsk

Med vores placering ved indgangen til Agernæs, hvor ingen kommer uden ærinde, er du på forhånd garanteret en fred og ro, som du kun finder langt fra alfarvej. Her er langt mellem bilerne, langt til naboen og kort til strand og naturoplevelser. Lad Helnæsbugten have sin beroligende virkning, og lad freden sænke sig, når du går til ro i vores komfortable værelser. Tag dig god tid, når du nyder vores morgenmad i særklasse, og vær godt rustet til dagen, der begynder. Uanset om den byder på arbejde eller mere ro og mag.

Et ophold på Gl. Avernæs vil næsten uundgåeligt sænke pulsen og fylde glædesdepoterne, for her er exceptionelt smukt og roligt.

Smagen af Sydfyn er enestående

Omgivelser som vores forpligter, og vi mener helt beskedent, at vi nok skal leve op til dine forventninger. Vi har nemlig et dedikeret køkken med et tårnhøjt ambitionsniveau. Vi er drevet af en tanke om bæredygtighed i alt, hvad vi foretager os, og vi har et bronzemærke i økologi. Det betyder blandt andet, at vi først og fremmest benytter os af friske råvarer i sæson, og derfor er det årstiderne, der sætter dagsordenen i vores køkken.

Lokale producenter

På Fyn har vi nogle helt enestående producenter, og det nyder vi godt af på Gl. Avernæs. Vi får ’Sydfynske Lam’ i verdensklasse fra Hjelholt i Gudme, og vi får ’Gourmetgris’ fra Svendborg, hvor dyrene er nøje udvalgt og efterfølgende krogmodnet. Så har vi altid svin og lam på menuen med flotte marmoreringer og masser af velsmag.

Vi er i gode hænder

Vores pålæg kommer fra det lille økologiske slagteri, Bodebjerg Charcuteri, som ligger et par kilometer herfra, og vi har udviklet vores egen hotdogpølse i samarbejde med Stensgaard Principlandbrug på den anden side af bugten. Hvad angår frugt og grønt er vi også i gode hænder, og i sæsonen henter vi dagligt kartofler lidt længere nede ad vejen, hvor kartoffelfanatikeren Regnar holder til.

Store smagsoplevelser

Det er med andre ord ikke et benspænd at handle lokalt, når man har naboer som vores. Når du spiser på Gl. Avernæs, smager du på Sydfyn, og det betyder tallerkener fulde af store smagsoplevelser.

Besøg os på Gl. Avernæs, og få ro i sjælen, fryd for øjet, og fest for dine smagsløg.