Book nu

Sinaturs dilemmaer


Sinatur sætter fokus på de mange dilemmaer, der er ved at arbejde ambitiøst med bæredygtighed og være en ansvarlig virksomhed. Vi har været på rejsen i mange år, og vi vil gerne dele vores erfaringer, udfordringer, bekymringer og sejre med omverden for at inspirere endnu flere til at komme i gang med at tage ansvar for den verden, de er en del af.

Har vi et ansvar for andre end os selv?

Der er ting, vi ikke serverer for dig på vores hoteller, fordi de kommer langvejs fra, og vi ønsker at tage hensyn til klimaet. Så langt så godt. Den lidt irriterende sandhed ved den slags beslutninger om fx ikke at servere appelsinjuice og bananer for vores gæster er imidlertid, at det påvirker os, der træffer valget på en positiv måde, fordi vi blandt andet sparer en masse CO2 i forbindelse med fragten. Men andre steder i verden påvirker vores beslutning mennesker negativt. For de mennesker, som lever af at dyrke appelsiner og bananer, og for dem der lever af at plukke dem, er det ikke den bedste beslutning. 

Spørgsmålet er, om vi ikke også har et ansvar for dem, hvis vi virkelig vil være ansvarlige og drive verden i en mere bæredygtig og retfærdig retning?

Læs mere her

Det vi allerede er lykkedes med

Lad os sige det som det er – vi er meget ambitiøse. Både når det kommer til at skabe gode og professionelle hoteller. Men også når det handler om at drive en ansvarlig forretning, der både er god for de mennesker, der arbejder her, og for klimaet og naturen. 

Nogle gange spørger vi os selv, om vi måske er lidt for ambitiøse, for vi sætter rigtig mange ting i gang. De fleste bliver til noget, og vi lykkes med dem. Andre er ideer, der efter hårdt arbejde viser sig ikke at være de rette. Men vi har besluttet at være åbne og ærlige om det, vi gør. 

Som du kan se her, er der faktisk en hel del, der starter som en idé og rent faktisk ender med at blive til virkelighed. Og til en succes. Der er selvfølgelig også det, der ikke lykkes. Det er vi også ærlige om, Men alt i alt, har vi fundet ud af, at det vi gør, faktisk gør en stor forskel. Og det giver os lyst til at gøre endnu mere. Her kan du se noget af det, vi er lykkedes med.