I Restaurant Gl. Avernæs kan du være sikker på at få det bedste af det bedste.
Vores kokke er inspireret af det nordiske køkken og laver hjemmelavede specialiteter helt fra bunden. Alt bliver tilberedt af sæsonens friske råvarer. Vi har stor respekt for naturen og henter helst råvarerne så tæt på som muligt.

Tag plads i vores stemningsfulde restaurant, og lad os overraske dig med fantastisk mad.
Restauranten holder åbent hver dag kl. 12.00-21.00. Alle er velkomne.
Vi beder dig dog om at bestille bord i forvejen

Ring og bestil bord på telefon 6373 7373

Vi har også gastronomiske oplevelser – med og uden overnatning. Se dem her.



Aftenmenu uge 21

Mandag:
Tynde skiver af dansk frilandsokse med urtesalat og havtornsvinaigrette
Mørbrad af Svendborggris med svampe a la creme og lun aspargessalat
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Blødende chokoladekage med syltede bær og vaniljeis

Tirsdag:
Ristet rokkevinge med nye ærter og sauce beurre blanc
Oksecuvette af dansk kødkvæg med forårsgrønt og nye Helnæskartofler
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Rabarber trifli med rom og vanilje

Onsdag:
Hvide asparges med stegte kalvebrisler, hakkede æg, kapers og brunet smør
Bagt kuller med hvidvinscreme grønne asparges og dampet spidskål
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Kærnemælksfromage med syltede bær og sorbet

Torsdag:

Restaurant lukket


Fredag:
Røget kyllingebryst fra Allégården med ramsløgsmayo, vagtelæg og sprød hjertesalat
Oksecuvette af dansk kødkvæg med forårsgrønt, nye Helnæs kartofler og timiansauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Chokolademousse med bærsorbet og sifon

Lørdag:
Håndpillede rejer, hvide asparges og kørvelhollandaise
Helstegt poussin med blomkål som salat og creme, tyttebær og skysauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Mandel/rabarbertærte med hvid chokoladecreme og rabarberis

 

Aftenmenu uge 22

Mandag:
Røget kyllingebryst fra Allégården med ramsløgsmayo og sprød hjertesalat
Mørbrad af Svendborggris med blomkål, lun aspargessalat og røget cremesauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Blødende chokoladekage med syltede bær og vaniljeis

Tirsdag:
Fynske hvide asparges med håndpillede rejer og urte beurre blanc
Langtidsstegt Limousinekalv med forårsgrønt, nye Helnæskartofler og svampesauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Friske Danske jordbær med vaniljecreme, ristede mandler og jordbærsorbet

Onsdag:
Hvide asparges med Avernæsskinken, hakkede æg, kapers og brunet smør
Bagt kuller med hvidvinscreme nye ærter og dampet spidskål
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Lakrids panna cotta med syltede havtorn og marengskys

Torsdag:
Stegt torskeryg fra Fåborg med porrer, dild og brunet smør
Helstegt poussin med syltede agurker, rabarber fra Kærum, hønsesky og Helnæskartofler
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Jordbærtærte, friske jordbær, vaniljecreme og jordbærcoulis

Fredag:
Varmrøget laks fra eget røgeri med aspargessalat og aspargescreme
Oksecuvette af dansk kødkvæg med forårsgrønt, nye Helnæskartofler og timiansauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Chokolademousse med bærsorbet og sifon

Lørdag:
Håndpillede rejer med forårsgrønt og kørvelhollandaise
Dansk Limousinekalvefilet med nye ærter, grillede løg og kalvesky
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
”Slottets” desserttallerken med kage, is, fromage og knas

 

Vi tager forbehold for ændringer.

Priser

2 retter kr. 260,-
3 retter kr. 340,-
4 retter kr. 420,-

Vinkort

Vores vinkort indeholder et stort udvalg af udsøgte vine til rimelige priser

Se vinkort her

Bestil bord 6373 7373

Se fødevarestyrelsens kontrolrapporter for Sinatur Hotel Gl. Avernæs 




Det økologiske
spisemærke i bronze

Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er
på 30-60% i vores køkkener.



Nyhedsbrev

Nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Det er gratis, og du kan nemt afmelde dig igen.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk
T. +45 9719 6233



Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000



Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999



Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373



Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002



Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333



Vis mig vej