I Restaurant Gl. Avernæs kan du være sikker på at få det bedste af det bedste.
Vores kokke er inspireret af det nordiske køkken og laver hjemmelavede specialiteter helt fra bunden. Alt bliver tilberedt af sæsonens friske råvarer. Vi har stor respekt for naturen og henter helst råvarerne så tæt på som muligt.

Tag plads i vores stemningsfulde restaurant, og lad os overraske dig med fantastisk mad.
Restauranten holder åbent hver dag kl. 12.00-21.00. Alle er velkomne.
Vi beder dig dog om at bestille bord i forvejen

Ring og bestil bord på telefon 6373 7373

Vi har også gastronomiske oplevelser – med og uden overnatning. Se dem her.



Uge 39

Køkkenet er åbent fra 18.30-19.30

Mandag:

Varmrøget Dansk laks fra eget røghus med Karl Johan mayo, saltede mandler og rød grønkål
Gråsten unghane med palmekål, majs og kantareller ala creme
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Pocheret pære med creme anglais og chokoladeis

Tirsdag:

Rørt krabbesalat med, agurk, dild og citron, sprød rug og romaine salat
Urtestegt svinefilet af Svendborggris med sprøde bønner, bagte løg og sauce med vilde svampe
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Æbletærte med kanel og vaniljeis

Onsdag:

Bagt kulmule med spidskål, agurker, dild og brunet smør blanquette
Stegt gråand med friteret soufflè af fasan med saltbagte rødbeder, marineret grønkål
og sort peber sauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Lakrids panna cotta med friske hindbær

Torsdag:

Bagt torskeryg med rødbeder, vagtelæg, persille og mild peberrodscreme
Langtidsstegt limousine cuvette med kartofler i lag , brændt porre og baconsauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Trifli med blommer i puddersukker, valnødder, whisky og flødeskum

Fredag:

Varmrøget Dansk laks fra eget røghus med Karl Johan mayo, saltede mandler og rød grønkål
Gråsten unghane med ristede kantareller, majs og grillet løg
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Gulerodskage med gulerodspurè, vaniljesyltede gulerødder og hvid chokoladeis

Lørdag:

Stegt rokkevinge med porre, tomat, bronzefennikel og brunet smør
Oksetyndstegsfilet med variation af gulerødder, svampe purè og svampesauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Slottets desserttallerken med kage, is, fromage og knas

Uge 40

Mandag:

Håndpillede rejer med bagte tomater, salat, citronmayo og dild
Gråsten unghane med ristede jordskokker, syltede stikkelsbær og savoykål
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Æble struddel ala Gl. Avernæs

Tirsdag:

Bagt kulmule med spidskål og skummende jomfruhummersuppe
Urtestegt svinefilet af Svendborggris med sprøde bønner, bagte løg og sauce med vilde svampe
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Pære/mandeltærte med chokoladesauce og vaniljeis

Onsdag:

Rørt krabbesalat med knoldselleri, sprødt brød og romainesalat
Stegt gråand med friteret soufflè af fasan med saltbagte rødbeder, marineret grønkål
og sort peber sauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Lakrids panna cotta med friske brombær

Torsdag:

Bagt torskeryg med rødbeder, vagtelæg, persille og mild peberrodscreme
Langtidsstegt limousine cuvette med kartofler i lag , brændt porre og baconsauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Trifli med blommer i puddersukker, valnødder, whisky og flødeskum

Fredag:

Ristet rødtunge med porre og kål, hasselnødder og beurre blanc
Enebærstegt svinefilet med skorzonnerod, saltbagt rødbede og timiansauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
”slottets” desserttallerken med kage, is, mousse og knas

Lørdag:

Bagt torskeryg med rødbeder, vagtelæg, kalvebacon og mild peberrodssauce
Oksetyndstegsfilet med ristede bøgehatte, bønnesalat og sauce bearnaise
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Pære/mandeltærte med saltkaramel og is med yoghurt og honning

Uge 41
Temauge: Jerseyko nr. 2489 (mandag til fredag)

Mandag:

Varmrøget Jersey inderlår med raddicio, syltede stikkelsbær, sprød rug, agurk, estragonmayo
Gråsten unghane med ristede jordskokker, ærtepure, savoykål og cremede champignons
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Æbletrifli med sherry, vaniljecreme og makroner

Tirsdag:

Bagt kulmule med spidskål og majs, brunet smør og persille
De bedste stykker af Jersey med grillet porre, rødbeder og knoldselleri, kartoffelcreme og urteolie
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Pære/mandeltærte med chokoladesauce og vaniljeis

Onsdag:

Roastbeef af Jersey med tørrede tomater, syltede svampe, røgede mandler og pebermayo
Stegt gråand med saltbagte rødbeder, marineret grønkål, jordskokkepure og rødvinssauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Lakrids panna cotta med friske brombær

Torsdag:

Bagt torskeryg med rødbeder, vagtelæg, persille og mild peberrodscreme
De bedste stykker af Jersey med bønner, grillet løg, stegt kartoffel og sauce bearnaise
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Trifli med blommer i puddersukker, valnødder, whisky og flødeskum

Fredag:

Ristede kammuslinger med blomkål, syltede stikkelsbær, karse, brunet smør og sprød rug
De bedste stykker af Jersey med grillet porre, rødbeder og knoldselleri, kartoffelcreme og urteolie
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
”Slottets” desserttallerken med kage, is, mousse og knas

Lørdag:

Ristet rødtunge med porre, vinterkål, hasselnødder, feldsalat og sauce beurre blanc
Oksetyndstegsfilet fra friland med stegt persillerod, pommes fondant og sauce bearnaise
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Romsyltede blommer med panna cotta, blommesirup og vaniljeis

 

 

Priser

2 retter kr. 260,-
3 retter kr. 340,-

Vinkort

Vores vinkort indeholder et stort udvalg af udsøgte vine til rimelige priser

Se vinkort her

 

Bestil bord 6373 7373

Se fødevarestyrelsens kontrolrapporter for Sinatur Hotel Gl. Avernæs 




Det økologiske
spisemærke i bronze

Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er
på 30-60% i vores køkkener.



Nyhedsbrev

Vil du have nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233



Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000



Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999



Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373



Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002



Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333



Vis mig vej