I Restaurant Gl. Avernæs kan du være sikker på at få det bedste af det bedste.
Vores kokke er inspireret af det nordiske køkken og laver hjemmelavede specialiteter helt fra bunden. Alt bliver tilberedt af sæsonens friske råvarer. Vi har stor respekt for naturen og henter helst råvarerne så tæt på som muligt.

Tag plads i vores stemningsfulde restaurant, og lad os overraske dig med fantastisk mad.
Restauranten holder åbent hver dag kl. 12.00-21.00. Alle er velkomne.
Vi beder dig dog om at bestille bord i forvejen

Ring og bestil bord på telefon 6373 7373

Vi har også gastronomiske oplevelser – med og uden overnatning. Se dem her.



Aftenmenu uge 25

Mandag:
Avernæsskinken med rygeost, agurkespaghetti, radiser og purløg
Svinefilet af Svendborggris med dampet spidskål, grønne asparges og svampesauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Trifli med stikkelsbær, makroner, estragoncreme og en ”sjat” sherry

Tirsdag:
Fynske hvide asparges med håndpillede rejer og urte beurre blanc
Helstegt poussin med syltede agurker, rabarber fra Kærum, hønsesky og Helnæskartofler
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Friske Danske jordbær med vaniljecreme, ristede mandler og jordbærsorbet

Onsdag:
Avernæsskinken med rygeostecreme, fynske agurker, urteolie og frissèsalat
Økologisk tykstegsfilet fra friland med grønsagsfrikassè, kalvebacon og syltede løg
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Blødende chokoladekage med med jordbærsorbet og vaniljecreme

Torsdag:
Stegt torskeryg fra Fåborg med porrer, dild og brunet smør
Bøf af Dansk Frilandsokse med sauce bearnaise, sprøde bønner og stegte kartofler
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
Jordbærtærte, friske jordbær, vaniljecreme og jordbærcoulis

Fredag:
Vi griller på terrassen
Og bagefter tænder vi bålet i parken

Lørdag:
Varmrøget laks fra vores røghus, salat og sifon af asparges
Langtidsstegt Limousine cyvette med blomkål som salat og pure, nye ærter og urtesauce
Danske håndværksoste med rødvinssyltede nødder og hjemmelavet knækbrød
”Slottets” desserttallerken med kage, is, fromage og knas

 

Vi tager forbehold for ændringer.

Priser

2 retter kr. 260,-
3 retter kr. 340,-
4 retter kr. 420,-

Vinkort

Vores vinkort indeholder et stort udvalg af udsøgte vine til rimelige priser

Se vinkort her

Bestil bord 6373 7373

Se fødevarestyrelsens kontrolrapporter for Sinatur Hotel Gl. Avernæs 




Det økologiske
spisemærke i bronze

Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er
på 30-60% i vores køkkener.



Nyhedsbrev

Nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Det er gratis, og du kan nemt afmelde dig igen.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk
T. +45 9719 6233



Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000



Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999



Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373



Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002



Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333



Vis mig vej