I Restaurant Gl. Avernæs kan du være sikker på at få det bedste af det bedste.
Vores kokke er inspireret af det nordiske køkken og laver hjemmelavede specialiteter helt fra bunden. Alt bliver tilberedt af sæsonens friske råvarer. Vi har stor respekt for naturen og henter helst råvarerne så tæt på som muligt.

Tag plads i vores stemningsfulde restaurant, og lad os overraske dig med fantastisk mad.
Restauranten holder åbent hver dag kl. 12.00-21.00. Alle er velkomne.
Vi beder dig dog om at bestille bord i forvejen

Ring og bestil bord på telefon 6373 7373

Vi har også gastronomiske oplevelser – med og uden overnatning. Se dem her.



Sommermenu

26.06.-12.08.2017
Køkkenet er åbent kl. 18.30-20.00

Mandag:
Ristet rødspættefilet med sommer porre, blomkål og Beurre Blanc.
Svinefilet af Svendborggris med sprøde bønner, bagt rødbede, løgkompot og sauce med trompetsvampe.
Trifli med stikkelsbær, makroner, estragoncreme og en ”sjat” sherry.

Tirsdag:
Vi griller på terrassen.
Dessert tilkøb: rødgrød med friske bær og øko-fløde. 

Onsdag:
Carpaccio af frilandsokse med urtepesto, røgede mandler, frissè salat.
Frilandskylling med bagt tomat, courgette, spæde løg og timiansauce.
Blåbærtærte med mandel, sprøde chokoladekugler og yoghurtis.

Torsdag:
Fynsk skinke med rygeost, agurkespaghetti, radiser og purløg.
Frisk fisk fra Fåborg med sommerkål, Helnæskartofler og brunet smør.
Callebaut chokoladebrownie med 3x hindbær som frisk, sorbet, tørret.

Fredag:
Vi griller på terrassen.
Dessert tilkøb: rødgrød med friske bær og øko-fløde.

Lørdag:
Varmrøget Færølaks fra eget røgeri med salat i syrnet fløde og sprød rug.
Limousine kalvetykstegsfilet med frikassé af sommergrønt, kalvebacon og syltede rødløg.
Jordbærtærte med vaniljecreme og jordbærsorbet.

Søndag:
Håndpillede Svenske rejer med sprød salat, bagte cherrytomater og citron mayo.
Frilandskylling med nye majs, syltede stikkelsbær og kantarelsauce.
Skyrmousse med brombærsirup og friske brombær.

 

Børnemenu
Pasta med kød sauce, eller frikadeller med grønt stave og kartofler.
Inclusiv is dessert.
kr. 120,-

 

Hyggedrinken
Fynsk mousserende vin lavet på Elstar æbler efter champagne metoden
Fra Nyholmgaard i Marslev serveret med saltristede mandler.
kr. 60,-

 

Priser

2 retter kr. 260,-
3 retter kr. 340,-
Grillaften kr. 260,-
Dessert tilkøb grillaften kr. 50,-

Vinkort

Vores vinkort indeholder et stort udvalg af udsøgte vine til rimelige priser

Se vinkort her

Sommerfrokost 

Vi har åbent for sommerfrokost alle ugens dage fra 26/6-12/8
Se menuen her

 

Bestil bord 6373 7373

Se fødevarestyrelsens kontrolrapporter for Sinatur Hotel Gl. Avernæs 




Det økologiske
spisemærke i bronze

Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er
på 30-60% i vores køkkener.



Nyhedsbrev

Vil du have nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk
T. +45 9719 6233



Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000



Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999



Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373



Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002



Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333



Vis mig vej