Sinatur Hotel Storebælt

”Vi kan godt sætte fine ord på som CSR profil og lignende”, fortæller direktør Jan Larsen fra Sinatur Hotel Storebælt, ”men essensen er nok, at det er noget vi gør, fordi vi kan, og fordi vi gerne vil gøre en forskel. Et hotel er et velegnet sted, til at tage folk ind, der har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. De har ikke været her mange timer, før de opdager, at de er en del af en værdikæde, der skal fungere. De opdager, at de er vigtige, at de gør en forskel og det modner dem og lærer dem at tage ansvar for deres eget liv.”

I tillæg til jobcentret arbejder vi sammen med af Erhvervsmentor ordningen ”Bryd unges ledighed nu” og High:Five. Lige nu har hotellet 4 mentees fra jobcentret i Nyborg.

Sinatur Hotel Storebælt har desuden takket ja til at tage imod primært syriske flygtninge som praktikanter for at hjælpe dem med sprog og dermed integrationen.

”Nogen kan lidt engelske og meget lidt dansk. Derfor skiller vi dem også ad, for at de får talt mest muligt dansk,” fortælle Birgit Iversen, der er souschef på hotellet.  For hende har arbejdet med flygtninge været lidt at en øjenåbner i forhold til den menneskelige viljestyrke.

”De fleste af dem er glade for at være her og åbner sig mere og mere op og deltager også i det sociale, netop fordi de får den menneskelige kontakt. For dem, der vil, er det jo helt vildt hvor meget, de rykker på de tre måneder, de er her”.

 

På Gl. Avernæs, Skarrildhus, Haraldskær, Sixtus og Frederiksdal får skoleelever god service og kokkekunst på skemaet

Den nye skolereform betyder, at der i større grad indgås samarbejder mellem skoler og virksomheder. Derfor har både Sinatur Hotel Frederiksdal, Sinatur Hotel Skarrildhus, Sinatur Hotel Haraldskær, Sinatur Hotel Sixtus og Sinatur Hotel Gl. Avernæs ”adopteret” elever fra de yngste klasser i fem nærliggende skoler. Initiativet er med til at give eleverne en bredere forståelse for mange af de kvalifikationer, der også kræves for at begå sig på arbejdsmarkedet. Hvad betyder det fx at være serviceminded? Samtidig får eleverne også indblik i en branche, som måske kunne være en levevej for dem.

 

Sinatur Hotel Sixtus

Sinatur Hotel Sixtus samarbejder på samme måde som Sinatur Hotel Storebælt med Jobcentret i Middelfart Kommune. Hotellet er virksomhedscenter og det betyder, at man står til rådighed med en række mentorer, der er parat til at støtte de personer, der får en praktikplads på hotellet under særlige forudsætninger.

Hoteldirektøren for Sinatur Hotel Sixtus er glad for at være med til at gøre en forskel for mennesker, der har det lidt svært. Indsatsen er med til at styrke praktikanterne, så de er klar til at rykke ind på arbejdsmarkedet igen. Hotellet har også selv ansatte, der er startet på den særlige praktikordning.

 

Sinatur Hotel Haraldskær

Hotellet støtter op om ”Jeg vil – jeg kan” projektet i Vejle, som er et cykelprojekt for unge, der er faldet udenfor uddannelsessystemet. Udover cykeltræningen har de unge også været i virksomhedspraktik tre dage om ugen. Hotellet har 4 praktikanter, der en del af et hold på 15, som den 20. juni 2016 efter måneders hård cykeltræning tog afsted på en 1500 km og 12 dage lange tur, der sluttede på toppen af Alpe d`Huez i Frankrig.


Det økologiske
spisemærke i bronze

Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er
på 30-60% i vores køkkener.Nyhedsbrev

Vil du have nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333Vis mig vej