Book nu

Konference med overnatning


På Sinaturs seks hoteller kan der nemt komme overnatning oveni mødepakken. Det giver bedre luft i programmet og større frihed til indslagene. Og når konferencegæsterne slår øjnene op dagen derpå, så kan konferencens nye tanker, processer og forretningsmodeller diskuteres over den dertilhørende morgenmad - midt i naturen. Sådan er det naturligvis altid hos Sinatur.

Hold næste møde og konference uden bagkant

Uanset om konferencen har til formål at give ny viden, kickstarte forretningsmodeller eller skabe debat, så er en konference ofte et arrangement med mange ting på agendaen. Og der er der selvfølgelig plads til hos Sinatur. Her kan konferencen blandt andet indeholde foredrag, vidensdeling, aktiviteter, diskussioner og erfaringsudveksling.

En konference med et tætpakket program kan derfor give meget stof til eftertanke hos deltagerne - og ofte er det en fordel at sove på. Ved at booke konference med overnatning hos Sinatur giver du derfor ekstra plads og tankerum til konferencedeltagerne, mens du fjerner den stressende bagkant.

Book derfor en konference med overnatning, der inkluderer et indtjekket værelse og en morgenmad, som er sørget for dagen derpå. På den måde kan erfaringer og synspunkter diskuteres ud over det fastlagte program og de faste rammer. Det giver ofte flere vinkler, som kan bidrage til et mere innoverende og effektivt efterspil, når konferencen er slut. Det, mener vi hos Sinatur, er sund fornuft i konferencens og sagens natur.

Naturen som en central del af overnatningen

Ligesom ved alt andet hos Sinatur, så er naturen også en stor del af vores konferencer med overnatning. For her er det stadig omgivelserne, der dikterer opholdet. Netop derfor er designet på hver enkelt hotel og hvert enkelt værelse organiseret og implementeret på en måde, som både er mest gavnligt for dig og naturen. Det giver blandt andet værelser med minimal CO2-udledning og forplejning, som afsætter næsten ingen ressourcetræk på naturen.

Efter konferencen kan du derfor overnatte hos Sinatur med ro i maven. Uanset om du vælger at overnatte ud til:

Om aftenen, efter konferencen på enten Sjælland, Fyn og i Jylland, kan du hos Sinatur vende tankerne og sove på beslutningerne, når der er booket en konference med overnatning. Og altid vågne op midt i naturen morgenen efter til frisk luft og fornyet energi.

Alle vores mødepakker - skræddersyet til dig

Når du holder din næste konference med overnatning hos Sinatur, så kan du få hele pakken. Ikke nok med at vores rammer giver dig mulighed for at holde alt fra et lille møde i et intimt lokale til helt store konferencer i hotellernes mageløse sale, så sørger vi også for, at alt det udenom passer til dig og dine konference- samt mødedeltagere.

Foruden at vores lokaler har plads til alle - store som små møder og konferencer - så tager de også hensyn til alle. Vi tilpasser blandt andet forplejning, teambuilding, faciliteter og mødeaktiviteter, så de kan agere det bedste og mest friske pust i jeres konferenceprogram. Vi sammensætter også gerne samtalemenuer over vores nøje udvalgte gastronomi, så I kan se på agendaen med nye øjne.

Til slut sørger vi for at stille værelser til rådighed tæt på hinanden, så I kan gå til ro i fællesskab. Det er nemlig sammen, at vi gør forskellen. Derfor er en konference med overnatning hos Sinatur altid skræddersyet til de fælles behov i jeres virksomhed.

Sinatur: En grøn konference med overnatning


Sinatur har siden 2007 sørget for både grønne møder, venues med et bæredygtigt mindset og naturlige tilgange til mad. Derfor er vi ikke uden erfaring på området - men vi er til gengæld helt grønne på den gode måde. Når du booker en konference med overnatning på en af vores seks hoteller, så får du derfor et ophold, der lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold hele vejen rundt.

Hos Sinatur tager vi udgangspunkt i dine behov og i den omkringliggende natur. På den måde mangler vores konferencelokaler hverken AV-udstyr eller tilbehør, og naturen mangler ikke opmærksomhed. Vi tænker nemlig naturen ind i dit arrangement og i alle vores lokaler - fra start til slut. Det kan du læse meget mere om her.